Τι είναι η αγάπη; Οι πιο επικές απαντήσεις από παιδιά! | Video

15:50 12/2/2020 - Πηγή: iPop

Τα small talk του Λάμπρου Φισφή είναι απλά απολαυστικά! Σε κάθε επεισόδιο που ανεβάζει στο YouTube, ρωτάει τα παιδιά για τα πιο μικρά και πιο μεγάλα πράγματα. Αυτή τη φορά η ερώτηση ήταν…τι είναι αγάπη;

Μερικές φορές τα παιδιά δίνουν τις πιο αθώες, ειλικρινείς απαντήσεις ακόμη και στα πιο περίπλοκα ζητήματα. Βλέπουν τον κόσμο με τα δικά τους ιδιαίτερα μάτια και σίγουρα με πολλή φαντασία.

Σε αυτό το small talk του Λάμπρου Φισφή συζήτησαν για την αγάπη, τον έρωτα με αφορμή και την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι απαντήσεις των παιδιών απλώς θα σχηματίσουν ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη σου.

Στην ερώτηση,λοιπόν, τι είναι αγάπη οι απαντήσεις ήταν λιγάκι… διφορούμενες: Ένα παιδάκι απάντησε πως είναι “χάλι μαύρο”, ένα άλλο πως είναι φιλία κι ένα τρίτο “όταν αγαπάς κάποιον τον παντρεύεσαι και αν θέλετε να κάνετε παιδιά, κάνετε σεξ».

Και στην ερώτηση τι είναι έρωτας, ένα κοριτσάκι είπε πως είναι τα βέλη που δείχνουν μια καρδούλα κι ένα τόξο. Βέβαια, ένα αγοράκι είχε διαφορετική άποψη λέγοντας πως είναι “να μην βαράς, να μη χτυπάς, να μη ρίχνεις κλωτσιές”!

Ένα παιδάκι είπε στον Λάμπρο Φισφή πως έχει ερωτευτεί αλλά θέλει να το ξεχάσει. Ένα άλλο για να ξεπεράσει τον έρωτα θα έφευγε σε μια άλλη χώρα!

Όταν ερωτεύεσαι τι παθαίνεις; “Κρίση πανικού”! Κι αυτή ήταν μια ακόμη επική απάντηση των παιδιών.

Πόσο διαρκεί ο έρωτας στο μυαλό των παιδιών; Από έναν μήνα μέχρι και 70 χρόνια ή μέχρι να παντρευτείτε ή περίπου 2 χρονάκια ή ζωές! Πού βρίσκεις άντρες; Σε ένα μαγαζί με άντρες, στο μπαλκόνι ή στην τράπεζα. Οι επιλογές είναι πολλές!

Και τι πρέπει να κάνεις για να σε ερωτευτεί κάποιος; Και πάλι τα παιδιά έδωσαν διαφορετικές απαντήσεις: Να περάσεις από δίπλα του, να της πεις ότι είναι πολύ όμορφη κι έχει ταλέντο, να την τρομάξεις.

Αναφορικά με το tinder, τα παιδιά ήταν… αρνητικά. «Μπορεί να λέει ότι είναι 14 χρονών και να είναι 5» ή μπορεί να είναι μια άσχημη γιαγιά από πίσω!

Για τα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου τα παιδιά θα έδιναν καρδιές ,αρκουδάκια, ακόμη και σπίτι ή μια μηχανή!

Είναι ένα από τα πιο απολαυστικά small talk του Λάμπρου Φισφή το οποίο πραγματικά μας έφτιαξε τη μέρα. Πάτα το play!

Διαβάστε την απολαυστική συνέντευξη που είχα δώσει Φισφής, Ρούμπος και Μακαλιάς στο iPop:

Φισφή, Ρούμπο και Μακαλιά τι κάνετε στο iPop;

Το άρθρο Τι είναι η αγάπη; Οι πιο επικές απαντήσεις από παιδιά! | Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα