Ανατροπή έκπληξη από τη Λέστερ – Απέκλεισε τη Σεβίλλη

09:37 15/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα φανταζόταν ο Κρεγκ Σέξπιρ που κλήθηκε πριν από δύο εβδομάδες να αντικαταστήσει προσωρινά τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Λέστερ ότι θα πετύχαινε κυριολεκτικά το θαύμα!

Η ομάδα του απέκλεισε τη Σεβίλλη από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ χάρη στο 2-0 της ρεβάνς, έχοντας και το γκολ από το πρώτο ματς (2-1 ήττα στην Ισπανία).

Ο Κάσπερ Σμάιχελ έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας που πιάνει πέναλτι και στα δύο ματς ενός νοκ

άουτ γύρου στην ιστορία του Champions League. Γενικότερα εκείνος ήταν που με τις επεμβάσεις του κράτησε την ομάδα εντός στόχου στην πρώτη αναμέτρηση και τώρα έκανε το ίδιο λίγο πριν από το φινάλε, νικώντας ξανά τον αντίπαλό του από τα 11 βήματα.

Ο Δανός πορτιέρο ήταν ανίκητος και ξεκίνησε με δύσκολη επέμβαση στο σουτ του Νασρί (4’). Στο 27’ από φάουλ του Μαχρέζ, ο Μόργκαν σκόραρε με το γόνατο και έγινε ο πρώτος Τζαμαϊκανός που βρίσκει δίχτυα στο θεσμό. Η Σεβίλλη πήρε τα ηνία, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει, με τους γηπεδούχους να έχουν αλλάξει ψυχολογία μαζί με τον προπονητή, να έχουν αυτοπεποίθηση και να παίζουν τέλεια άμυνα, θυμίζοντας την ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα Αγγλίας.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα