Αυτοκτόνησε ο πρώην σύζυγος της πριγκίπισσας της Νορβηγίας

18:02 26/12/2019 - Πηγή: Aixmi

Αυτοκτόνησε ο συγγραφέας Άρι Μπεν, πρώην σύζυγος της πριγκίπισσας Μάρθας–Λουΐζας της Νορβηγίας, στα 47 του χρόνια. Επί πολλά χρόνια έδινε μάχη με την κατάθλιψη και αποφάσισε να δώσει τέλος, ανήμερα Χριστούγεννα. Στο τελευταίο του βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2018 υπό τον τίτλο Inferno («Κόλαση»), ο Άρι Μπεν αναφέρεται στη μάχη του με τα ψυχολογικά προβλήματα και ειδικά με την κατάθλιψη.

Ο Άρι Μπεν δημοσίευσε το 1999 το πρώτο του βιβλίο, απάνθισμα ειδήσεων υπό τον τίτλο Trist som faen («Νέα θλιβερά σαν την κόλαση»). Ακολούθησαν μυθιστορήματα και θεατρικά έργα. Το 2002 παντρεύτηκε την πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα, με την οποία απέκτησε τρεις κόρες. Χώρισαν τον Αύγουστο του 2016.

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε πως απεβίωσε ο Αρι Μπεν. Ήταν ένα σημαντικό μέρος της οικογένειάς μας για πολλά χρόνια και έχουμε όμορφες και ζεστές μνήμες από αυτόν. Είμαστε ευγνώμονες που τον γνωρίσαμε. Πενθούμε μαζί με τα εγγόνια μας που έχασαν τον πατέρα τους και και συμπονούμε τους γονείς και τα αδέρφια του που έχασαν τον γιο και αδερφό τους», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας

Το 2017 ο Άρι Μπεν είχε κατηγορήσει τον Κέβιν Σπέισι ότι τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά στη διάρκεια συναυλίας, κατά την απονομή του Νόμπελ Ειρήνης το 2007. 

The post Αυτοκτόνησε ο πρώην σύζυγος της πριγκίπισσας της Νορβηγίας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα