O Λιάγκας είπε ψέματα στον Μπιμπίλα και εκείνος το έμαθε on air

13:06 5/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να αποκατασταθούν οι σχέσεις του Σπύρου Μπιμπίλα και του Γιώργου Λιάγκα και παραλίγο να ξαναψυχρανθούν, αφού ο παρουσιαστής φέρεται να είπε ένα ψεματάκι στον ηθοποιό για να μην πάει να δει την παράσταση που πρωταγωνιστεί, όμως εκείνος το ανακάλυψε ή μάλλον τού το αποκάλυψαν

Οι δημοσιογράφοι, που βρέθηκαν στην παράσταση «Δουλειές με Φούντες» το βράδυ της Κυριακής, ρώτησαν τον Σπύρο Μπιμπίλα για τον Γιώργο Λιάγκα και εκείνος απάντησε:

«Μια χαρά! Ανταλλάσσουμε μηνύματα. Θα ερχόταν και σήμερα εδώ, αλλά δυστυχώς ήταν στον Παρνασσό

με το γιο του για να κάνουν σκι». Όμως, μία ρεπόρτερ κάρφωσε τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 λέγοντας πως είναι στη Βουλιαγμένη, αφού δημοσίευσε instastory από εκεί.

Πώς αντέδρασε ο ηθοποιός;

«Α, δεν ξέρω. Εμένα μου έγραψε στο μήνυμα… Μπορεί να άλλαξε σχέδια ο άνθρωπος. Αντί για Παρνασσό να πήγαν στο θάλασσα. Πάντως μου είπε ότι θα λείπει. Από τη Βουλιαγμένη; Α, θα τον μαλώσω. Αν μας είπε ότι είναι στον Παρνασσό και είναι στη Βουλιαγμένη, κακώς δεν είναι εδώ γιατί του είχαμε κρατήσει θέση και ήθελε να έρθει μου είπε και μετά μου το ακύρωσε.»

O Λιάγκας είπε ψέματα στον Μπιμπίλα και εκείνος το έμαθε on air

The post O Λιάγκας είπε ψέματα στον Μπιμπίλα και εκείνος το έμαθε on air appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα