Mε χατ-τρικ Σαλάχ η Λίβερπουλ έφτασε τη Σίτι στην 1η θέση

18:05 8/12/2018 - Πηγή: Aixmi

Mε χατ-τρικ του Μοχάμεντ Σαλάχ η Λίβερπουλ νίκησε 4-0 τη Μπόρνμουθ, μέσα στο γήπεδό της (το τέταρτο ήταν αυτογκόλ (0-4) και προσπέρασε προσωρινά τη Μάντσεστερ Σίτι, που παίζουν σε λίγο Στάμφορντ Μπριτζ με την Τσέλσι.

Στο 25′ δυνατό σουτ του Φιρμίνο από μακριά απέκρουσε ο Μπέγκοβιτς και στην επαναφορά ο Σαλάχ άνοιξε το σκορ από θέση οφσάιντ. Στο ξεκίνημα τού 2ου ημιχρόνου οι «κόκκινοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Φιρμίνο βρήκε τον Σαλάχ, εκείνος μπήκε έξυπνα; στην περιοχή και έκανε το

2-0.

Το 0-3 έγινε στο 68′ με αυτογκόλ του Κουκ, για να σφραγίσει τον θρίαμβο τής ομάδας τού Κλοπ ο Σαλάχ στο 77′. Πέρασε δύο φορές τον Μπέγκοβιτς και σημείωσε χατ-τρικ για το τελικό 0-4. Έτσι η Λίβερπουλ προσπερνάει προσωρινά στην κορυφή να πηγαίνει για το μεγάλο ματς με τη Νάπολι. Όσο για την Μπόρνμουθ, μετράει πέντε ήττες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές.

The post Mε χατ-τρικ Σαλάχ η Λίβερπουλ έφτασε τη Σίτι στην 1η θέση appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα