Προφυλακίστηκαν οι 2 για τη δολοφονία της φοιτήτριας

17:25 8/12/2018 - Πηγή: Aixmi

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν χθες, μετά την απολογία τους και την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακτρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου οι δύο κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού και συγκεκριμένα ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος ημεδαπός, που δολοφόνησαν την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη.

Στο δικαστικό μέγαρο Ρόδου συγκεντρώθηκε από το πρωί πλήθος κόσμου και προκλήθηκαν

μικροεπεισόδια τα οποία δεν πήραν διάσταση εξαιτίας της παρουσίας ισχυρής δύναμης αστυνομικών και λιμενικών πέριξ και εντός του κτηρίου.
Σημειώνεται ότι τα μέτρα φύλαξης των δύο δολοφόνων ήταν δρακόντεια ενώ εξαγριωμένοι πολίτες εξύβρισαν τους κατηγορούμενους και ορισμένοι επεδίωξαν να τους πλησιάσουν για να τους λιντσάρουν.

Μέχρι αργά χθες το απόγευμα εξαγριωμένοι πολίτες παρέμεναν έξω από το αστυνομικό τμήμα Ρόδου καθυβρίζοντας τους κατηγορούμενους, ενώ άγνωστοι έθραυσαν τα τζάμια της πίσω πόρτας του δικαστηρίου.

Θυμίζουμε ότι από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής προέκυψε ότι το θύμα, εν ζωή, υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες από μόνες τους θα ήταν δυνητικά θανατηφόρες, εάν δεν μεσολαβούσε ο πνιγμός. Παράλληλα, παραγγέλθηκε και η διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων.

Αναμένονται εξάλλου τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων σε ένα πλήθος ευρημάτων που βρέθηκαν σε διάφορα σημεία εξοχικής κατοικίας, στην οικία του θύματος αλλά και τα ηλεκτρονικά ευρήματα τριών κινητών τηλεφώνων και δύο φορητών υπολογιστών. Εχει κατασχεθεί επίσης και το όχημα ιδιοκτησίας του πατέρα του 21χρονου.

Πηγή:dimokratiki.gr

The post Προφυλακίστηκαν οι 2 για τη δολοφονία της φοιτήτριας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα