Γερμανοί, αλλά και ανήλικοι Έλληνες κουκουλοφόροι στα Εξάρχεια

16:35 8/12/2018 - Πηγή: Aixmi

Μόνο ένας από τους 13 συλληφθέντες, στα έκτροπα γύρω από την πλατεία Εξαρχείων, έχει προσαχθεί ξανά -πράγμα που κάνει τους αξιωματικούς τής αστυνομίας να μιλούν για νέα γενιά κουκουλοφόρων.

Από τους υπόλοιπους 12, οι 10 είναι Έλληνες, ενώ οι 2 Γερμανοί -ένας 27χρονος λογιστής και ένας 22χρονος φοιτητής. Όπως εκτιμάται, ήρθαν στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να μετάσχουν στις διαδηλώσεις

και τα επεισόδια

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και μια 18χρονη Ελληνίδα, αλλά και 4 ανήλικοι.

Συνολικά, είχαν προσαχθεί 63 άτομα, 45 Έλληνες (28 ενήλικοι και 17 ανήλικοι) και 9 αλλοδαποί (6 ενήλικοι και 3 ανήλικοι). Από τους αλλοδαπούς οι 3 είναι Ισπανοί, 2 Ιταλοί, 2 Αλβανοί, 1 Πολωνός και 1 Ρουμάνος. Στις 5 Δεκεμβρίου είχε συλληφθεί ζευγάρι Γερμανών που μετέφεραν στα Εξάρχεια τρία μπιτόνια βενζίνης, τα οποία προμηθεύτηκαν από πρατήριο υγρών καυσίμων στη Λ. Αλεξάνδρας. Η γυναίκα συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και ο άνδρας γιατί δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Η εισαγγελία άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη για κακουργήματα και πλημμελήματα.

The post Γερμανοί, αλλά και ανήλικοι Έλληνες κουκουλοφόροι στα Εξάρχεια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα