Debate Σπυράκη – Γιαννούλη στον Realfm 97,8 για τις παρακολουθήσεις

14:39 16/11/2022 - Πηγή: Enikos

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

«Η ακρίβεια, η ενεργειακή κρίση, η συρρίκνωση του εισοδήματος είναι το κεντρικό σημείο πολιτικής και κοινωνικής αγωνίας αυτές τις ημέρες. Λόγω των χειρισμών του Πρωθυπουργού στο ζήτημα των υποκλοπών Ανδρουλάκη και Κουκάκη, οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της

δημοσιότητας έχουν δημιουργήσει ένα πέπλο έντονης καχυποψίας για κάθε τι που διαψεύδει η κυβέρνηση. Αυτή είναι η τοξική διάσταση του κλίματος. Θα ήθελα να συζητήσουμε μέχρι τις εκλογές για αυτά που κάνουν τη ζωή των Ελλήνων πολιτών καλύτερη αλλά και βάζουν υποδομές για τις επόμενες γενιές. Δεν πρέπει όμως να πάρουμε μια απάντηση για το ρεπορτάζ του κ. Τέλλογλου ότι μέσω παρένθετης διαδικασίας το Predator χρησιμοποιήθηκε από την ΕΥΠ;» είπε αρχικά ο κ. Γιαννούλης.

Η κ. Σπυράκη με την σειρά της ανέφερε ότι «πρέπει να υπάρξει μια επιτάχυνση και μια εμβάθυνση από πλευράς της Δικαιοσύνης σε βαθμό που να έρθουν όλα στο φως και να αποκαλυφθούν όλα. Να αποκαλυφθεί ποιοι είναι εκείνοι που έκαναν χρήση του κακόβουλου λογισμικού στην Ελλάδα, τι είδους κέντρα δημιούργησαν και ποιο στόχο είχαν».  «Η κυβέρνηση διδάχθηκε από όσα συνέβησαν και στο πρόσφατο αλλά και στο προηγούμενο παρελθόν, την περίοδο δηλαδή της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αφού και ο κ. Τσίπρας παραδέχθηκε ότι η δράση κακόβουλων λογισμικών υπήρχε και επί των ημερών του και υποστήριξε ότι η χρήση δεν γινόταν από το κράτος» πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

https://www.enikos.gr/wp-content/uploads/2022/11/16-11-2022_Maria_Spyrakh_-_Xrhstos_Giannoylhs-Xatzhnikolaoy-Dellatolas_id70450-1.mp3
Keywords
Τυχαία Θέματα
Debate Σπυράκη – Γιαννούλη, Realfm 978,Debate spyraki – giannouli, Realfm 978