Ιβάνκα Τραμπ: Δεν θα συμμετάσχει στη νέα προεκλογική εκστρατεία του πατέρα της

13:57 16/11/2022 - Πηγή: Enikos

Διάλειμμα από την πολιτική δήλωσε ότι θα κάνει η Ιβάνκα Τραμπ, η οποία διετέλεσε ανώτερη σύμβουλος του Λευκού Οίκου κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Τραμπ, λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του πατέρα της ότι θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2024.

Η μεγαλύτερη κόρη του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ δεν παρευρέθηκε στην ομιλία του το βράδυ της Τρίτης στη Φλόριντα, όταν και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις εκλογές

για τον Λευκό Οίκο.

Η Ιβάνκα ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμμετάσχει στην τρίτη προεδρική προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ.

«Αγαπώ πολύ τον πατέρα μου. Αυτή τη φορά επιλέγω να δώσω προτεραιότητα στα μικρά μου παιδιά και στην ιδιωτική ζωή που δημιουργούμε ως οικογένεια. Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με την πολιτική», ανέφερε σε δήλωσή της.

«Πάντα θα αγαπώ και θα υποστηρίζω τον πατέρα μου, στο μέλλον θα το κάνω εκτός της πολιτικής αρένας», τόνισε η Ιβάνκα Τραμπ και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι ευγνώμων που είχα την τιμή να υπηρετήσω τον αμερικανικό λαό και θα είμαι πάντα υπερήφανη για πολλά από τα επιτεύγματα της κυβέρνησής μας».

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο σύζυγός της, Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος ήταν επίσης ανώτερος σύμβουλος του Λευκού Οίκου, θα παίξει κάποιο ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ. Ο 41χρονος Κούσνερ παρακολούθησε την ομιλία την Τρίτη το βράδυ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιβάνκα Τραμπ,ivanka trab