Καλεντερίδης στον Realfm 97,8: Κάποιοι μέσα από το τουρκικό κράτος δίνουν μηνύματα προς τον Ερντογάν με την βομβιστική επίθεση

13:43 16/11/2022 - Πηγή: Enikos

«Ο Ερντογάν όταν μιλάει με τους ξένους χρησιμοποιεί άλλη γλώσσα και όταν απευθύνεται σε δημοσιογράφους της Τουρκίας και να μεταφέρουν τα μηνύματα στην Τουρκία και στην Ελλάδα, χρησιμοποιεί την γλώσσα τύπου «Θα έρθω βράδυ». Δεν ξέρω πώς θα έρθει όμως…» δήλωσε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας και αρθρογράφος, Σάββας Καλεντερίδης.

«Διάβασα στον τουρκικό Τύπο και τα τουρκικά

μέσα κοινωνικής δικτύωσης και λένε αρκετοί Τούρκοι «είναι εικόνα χώρας αυτή;». Δηλαδή βγαίνει ο υπουργός Εσωτερικών επίσημα δηλώνει ότι δεν δεχόμαστε τη συγγνώμη των ΗΠΑ, έχουμε απάντηση από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και την επόμενη ημέρα ο Πρόεδρος της Τουρκίας δέχεται τη συγγνώμη των ΗΠΑ;» πρόσθεσε.

«Θεωρώ ότι κάποιοι μέσα από το τουρκικό κράτος δίνουν μηνύματα προς τον ίδιο τον Ερντογάν με αυτή την βομβιστική επίθεση. Γιατί; Το 2015, στις 7 Ιουνίου είχαμε εκλογές. Το AKP πήρε 40% και οι Κούρδοι 13,1% και 80 βουλευτές. Ενώ γινόταν συζήτηση για συγκυβέρνηση, δεν έβγαιναν τα κουκιά, τότε είχαμε δύο βομβιστικές επιθέσεις με 50 και 103 νεκρούς» σχολίασε. «Ο Ερντογάν προκήρυξε εκλογές όπου πήρε 50%, δηλαδή χρησιμοποίησε, ερέθισε τα αντανακλαστικά του εκλογικού σώματος» συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

https://www.enikos.gr/wp-content/uploads/2022/11/16-11-2022_Sabbas_Kalenteridhs_-_Xatzhnikolaoy_id70449.mp3
Keywords
Τυχαία Θέματα
Καλεντερίδης, Realfm 978, Κάποιοι, Ερντογάν,kalenteridis, Realfm 978, kapoioi, erntogan