Σούπερ Λίγκα (14η αγωνιστική): Ατρόμητος-ΟΦΗ 3-0

20:40 8/12/2013 - Πηγή: E-Typos
Με νίκη συνέχισε ο Ατρόμητος τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, καθώς επιβλήθηκε 3-0 του ΟΦΗ στο Περιστέρι, σε αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική. Τα τέρματα των «κυανολεύκων» πέτυχαν οι Μπρίτο (17΄), Νάστος (45+1΄) και Παπαδόπουλος (86΄).

Οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή την πρωτοβουλία και προσπάθησαν να επιβάλουν το ρυθμό τους. Στο 17΄ ο Καραμάνος βρέθηκε μόνος με
τον Φερνάντες, αλλά, αντί να πλασάρει, προσπάθησε να πασάρει και ο Ατρόμητος έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί. Λίγο αργότερα, όμως, οι «κυανόλευκοι» πήραν το προβάδισμα όταν ο Μπρίτο έγινε αποδέκτης της μπάλας, χωρίς να μπορέσουν να τη διώξουν οι παίκτες του ΟΦΗ, και με σουτ «έγραψε» το 1-0. Στο 20΄ ο Ούμπιντες βρέθηκε κοντά στο 2-0, αλλά το σουτ του έδιωξε σε κόρνερ ο Φερνάντες, ωστόσο οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Νάστο, ο οποίος πήρε την κεφαλιά από τη σέντρα του Μπρίτο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ θέλησε να πιέσει για να πετύχει ένα γκολ, το οποίο θα τον έβαζε εκ νέου στο παιχνίδι, ωστόσο αποδείχθηκε ακίνδυνος για την εστία του Ατρομήτου. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ στο 86΄ με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα από πάσα του Ούμπιντες σε αντεπίθεση του Ατρομήτου.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Καραμάνος (74΄ Φάμπιο), Ουμπίντες, Δημούτσος (89΄ Γεωργίου), Μπρίτο (83΄ Μπάλλας), Παπαδόπουλος.

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζορό, Κουτσιανικούλης (82΄ Μονιάκης), Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο (74΄ Μακουκούλα), Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες, Όγιος, Παπάζογλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα