Σούπερ Λίγκα (14η αγωνιστική): Ξάνθη-Βέροια 3-0

20:40 8/12/2013 - Πηγή: E-Typos
Η Ξάνθη νίκησε τη Βέροια 3-0 με γκολ των Τριάδη (1΄), Σολάρι (76΄ πέναλτι) και Μάνταλου (84΄), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Η ομάδα της Θράκης έκανε σημαντικό βαθμολογικό άλμα καθώς έφτασε στην τέταρτη θέση τους Παναθηναϊκό (παίζει αργότερα) και Αστέρα Τρίπολης, ενώ η Βέροια
παραμένει ουραγός.

Το χρονόμετρο σημάδευε το 20ό δευτερόλεπτο μετά το πρώτο σφύριγμα του Κομίνη, όταν η μπάλα βρέθηκε στα δίχτυα των εμβρόντητων φιλοξενούμενων: στην πολύ γρήγορη επίθεση της Ξάνθης ο Μαρέν σέντραρε από δεξιά και ο επερχόμενος Τριάδης έκανε το 1-0.

Η αντίδραση της αρχικώς μουδιασμένης «βασίλισσας του βορρά» εκδηλώθηκε στο 19΄ με ένα καλό σουτ του Ζεζίνιο που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 20΄ ο Φλίσκας πρόλαβε να κοντράρει τον Μπεν στέλνοντας την μπάλα κόρνερ και στο 44΄ ο Μπαργκάν προσπάθησε από πλάγια θέση, στην άστοχη έξοδο του Τσέμα από φάουλ του Καλτσά, αλλά δεν κατόρθωσε να σκοράρει.

Η Ξάνθη προσπαθούσε να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα με έλεγχο του ρυθμού, έφτασε όμως κοντά σε ένα δεύτερο γκολ στο 63ο γκολ αλλά ο Σολάρι στάθηκε άτυχος, καθώς η κεφαλιά του έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Αναστασόπουλου. Ο Αργεντινός πήρε όμως το «αίμα του πίσω» στο 76΄ εκτελώντας το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Ορέστες, ενώ στο 84΄ ο Μάνταλος έδωσε έκταση στη νίκη των «Ακριτών» μετά την προσπάθεια και την πάσα του Σολτάνι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Κομίνης (Θεσπρωτίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Ντιέ - Ορέστες, Γεωργιάδης

Οι συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ (Ράινερ Μάουρερ): Τσέμα, Μάρτινς, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Φλίσκας, Βασιλακάκης (64΄ Μάνταλος), Τριάδης, Μαρέν (67΄ Ντιέ), Σολάρι, Σολτάνι (89΄ Μπέρτος), Χοσέμι

ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Αναστασόπουλος, Σισοκό (80΄ Μπάρμπας), Γεωργιάδης, Μρντάκοβιτς (61΄ Σεγούντο), Μπεν (89΄ Μάνος), Αμαραντίδης, Ορέστες, Τραπ, Μπαργκάν, Ζεζίνιο, Καλτσάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα