Σούπερ Λίγκα (14η αγωνιστική): Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

20:40 8/12/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο Πανθρακικός νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 στην Κομοτηνή με γκολ των Ίγκορ στο 29ο (πέναλτι) και Ζεκίνια στο 54ο λεπτό, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και προωθήθηκε αρκετές θέσεις στην κατάταξη της Σούπερ Λίγκας, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα τελείωσε την αναμέτρηση με 9 παίκτες, λόγω της αποβολής των Λίλα και Κεϊτά.

Αφού οι αντίπαλοι χαράμισαν τα πρώτα 20 λεπτά σε «αναγνωριστικό» παιχνίδι, στο 24΄ καταγράφηκε η πρώτη ευκαιρία στην αναμέτρηση,
με τον Ίγκορ να δοκιμάζει τα αντανακλαστικά του Βελλίδη, που ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε το σουτ του Βραζιλιάνου. Στο 27΄ ένα καλό σουτ του Κάσες έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 29ο λεπτό έγινε η φάση που έκρινε, εν πολλοίς, τον αγώνα: από το ύψος της περιοχής ο Ίγκορ σούταρε και ο Λίλα απέκρουσε με το χέρι, για να δει την κόκκινη κάρτα και ακολούθως να «γράψει» το 1-0 από τα 11 μέτρα ο νοτιαμερικανός επιθετικός των γηπεδούχων, που στο 41΄ αποχώρησε τραυματίας.

Η ομάδα του Τσιώλη έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα «ίσα» στο 50΄, με τον Σέρεμετ να εξουδετερώνει την προσπάθεια του Τσάβες στο ανεπανάληπτο τετ α τετ του Αργεντινού με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Μια ευκαιρία την οποία η ομάδα της Ηπείρου έμελλε να πληρώσει ακριβά, αφού στο 54΄ ο παίκτης που είχε αντικαταστήσει τον σκόρερ του πρώτου γκολ, ο Ζεκίνια, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του ύστερα από ωραία συνεργασία με τον Κάσες, σε ένα παιχνίδι που έκτοτε έχασε το ενδιαφέρον του, αφού μετά και την αποβολή του Κεϊτά, στο 64΄, η μοναδική ευκαιρία που καταγράφηκε ήταν εκείνη του Ίλιτς στις καθυστερήσεις, με τον Σέρεμετ να σώζει την εστία του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Αμπάρκιολης (Καβάλας)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 29΄ Λίλα, 64΄ Κεϊτά (2η κίτρινη)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κεϊτά, Βελλίδης

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Τζανής, Κάσες (79΄ Έμποου), Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Ίγκορ (41΄ Ζεκίνια), Ζος, Χρήστου, Ρομέου (83΄ Πόποβιτς)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Βίλα, Λίλα, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ντάσιος (53΄ Ρουμπουλάκου), Βισέντο (34΄ Στρούνα), Κεϊτά, Τσάβες (66΄ Σκόνδρας)
Keywords
Τυχαία Θέματα