Βόλεϊ: Επίθεση Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ, της ΕΛ.ΑΣ και της Λίγκας

18:42 8/12/2013 - Πηγή: E-Typos
Μακροσκελή και δριμεία ανακοίνωση για τα διαδραματισθέντα στο χθεσινό ντέρμπι της Α1 ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό εξέδωσε ο πειραϊκός σύλλογος. Οι «ερυθρόλευκοι» κατηγορούν την Ένωση για τη συμπεριφορά των οπαδών της, την Ελληνική Αστυνομία για απραξία και τη Λίγκα, μεταξύ άλλων, που επέτρεψε τη διεξαγωγή ενός αγώνα-ντέρμπι σε ένα ακατάλληλο, όπως το χαρακτηρίζουν, γήπεδο.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται, μεταξύ άλλων:

«...
Τα μέτρα ασφαλείας όμως, που συμφωνήθηκαν στην τρίωρη συνάντηση προ του ματς με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για μια ακόμη φορά σε έκτος έδρας μας παιχνίδι, πήγαν περίπατο. Τριμελής ομάδα «φουσκωτών» οπαδών της ΑΕΚ, ανέλαβε να υποκαταστήσει στους ρόλους τους Αστυνομία, ΕΣΑΠ, Κομισάριο αγώνα και γηπεδούχο.

Κινούμενη ελεύθερα παντού, ανέλαβε τις...δημόσιες σχέσεις της ΑΕΚ και έβγαλε σηκωτούς εκτός γηπέδου (!!!!!) αρχικά το Μέλος του ΤΑΑ κ.Χρυσοφάκη από τις θέσεις δημοσιογράφων και μετά τον Γενικό Γραμματέα μας κ.Δαλέζιο από τον ειδικό χώρο που είχε προβλεφθεί να είναι φυλασσόμενος για τις διοικήσεις των ομάδων...

Η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ ήταν εντυπωσιακή εκτός γηπέδου ήταν όμως άφαντη εντός... Με δεδομένη την κατάλυση των μέτρων προστασίας, η έναρξη και μόνο του παιχνιδιού, με τη σύμφωνη γνώμη Διαιτητή και Κομισάριου, συνιστά κατάφορη αδικία σε βάρος της ομάδας μας, η οποία αγωνίστηκε σε όλο το ματς σε συνθήκες ζούγκλας.

Και επειδή στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, η περίφημη και προβεβλημένη από όλους τους "αντικειμενικούς" σφαγή της ΑΕΚ στο 23-24 στη φάση του φιλέ - που οδήγησε τη διοίκηση της ΑΕΚ να εκδώσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας- ήταν η αμέσως επόμενη της φάσης, που το καρφί του Γιορντάνοφ δόθηκε έξω αντί μέσα, τελειώνοντας τότε το σετ σε 22-25».
Keywords
Τυχαία Θέματα