Πιέρ Ισά: Δεν θα φύγει τον Ιανουάριο ο Μήτρογλου

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πιέρ Ισά, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους που καλύπτουν το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ ξεκαθάρισε πως ο Μήτρογλου δεν πρόκειται να παραχωρηθεί στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Ρομπέρτο και Κάμπελ ενώ παραδέχτηκε πως δύσκολα θα υπάρξει προσθήκη κάποιου ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ομάδας τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισά:

Για τον Μήτρογλου: «Η
ομάδα έδειξε στον Μήτρογλου ότι τον εμπιστεύεται, για αυτό και του ανανέωσε το συμβόλαιο τον περασμένο Γενάρη, σε μία ανύποπτη στιγμή. Είναι το νούμερο ένα στην επίθεση από την έναρξη της φετινής σεζόν, καθώς του εμπιστευτήκαμε τη θέση του βασικού σέντερ φορ στον Ολυμπιακό. Δεν πήραμε άλλον παίκτη στη θέση του γιατί είχαμε τη σιγουριά πως μπορεί να ανταπεξέλθει και μας δικαιώνει για την επιλογή μας. Δικαιώνει, επίσης, τον εαυτό του και το ταλέντο του. Απολαμβάνει αυτό που κάνει, απολαμβάνει που παίζει και σκοράρει, απολαμβάνει που είναι βασικός. Και ανταποδίδει αυτά που του δώσαμε. Έχουμε δεχθει κρούσεις για τον Μήτρογλου, είναι φυσιολογικό αυτό. Θέλουμε, όμως, να τον κρατήσουμε στην ομάδα μας όσο πιο πολύ γίνεται. Το σίγουρο είναι πως μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον ο Μήτρογλου θα παραμείνει εδώ μαζί μας στον Ολυμπιακό. Ελπίζουμε και παραπάνω. Αποκλείεται να γίνει οτιδήποτε τον Ιανουάριο. Όπως και για οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή».

Για τον Ρομπέρτο: «Ο Ρομπέρτο όπως γνωρίζεται αγωνίζεται ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης και δεν υπάρχει οψιόν αγοράς. Προς το τέλος της σεζόν θα θα συζητήσουμε με την ισπανική ομάδα για να δούμε αν και πως γίνεται να παραμείνει στην ομάδα μας. Πάντως γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή των τερματοφυλάκων Αλέκο Ράντο και οι τερματοφύλακές μας είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους».

Για τον Κάμπελ: «Είναι ένας παίκτης που μας βοηθά, αλλά ανήκει σε μια πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, την Άρσεναλ. Η περίπτωση του είναι σαν αυτή του Ρομπέρτο. Όταν θα έρθει η ώρα θα μιλήσουμε και με την Άρσεναλ για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και με τον Κάμπελ. Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει και μια ιδιαιτερότητα, ότι ο Κάμπελ θα παίξει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Πολλά θα εξαρτηθούν και από την απόδοση του στη διοργάνωση»

Για τον Σαβιόλα: «Ο Χαβιέρ είναι πολύ μεγάλος παίκτης, είναι σπουδαία προσωπικότητα κι εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία του στην ομάδα. Ο Σαβιόλα είναι σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και αυτά που προσφέρει στον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικά. Είναι επίσης πολύ καλός χαρακτήρας και αυτό μετράει πάρα πολύ σε μια ομάδα».

Για τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι και για το αν θα υπάρξουν προσθήκες στην προσεχή μεταγραφική περίοδο: «Ο Ολυμπιακός έκανε πολλές μεταγραφές το καλοκαίρι, πήραμε 18 παίκτες αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια βάση, έναν 'κορμό' στην ομάδα ώστε να μη χρειάζεται κάθε καλοκαίρι να κάνει ο σύλλογος τόσες μεταγραφές. Με βάση λοιπόν τις πολλές μεταγραφές που κάναμε το καλοκαίρι, στόχος μας θα είναι να γίνουν τέσσερις - πέντε κινήσεις το επόμενο καλοκαίρι για να ενισχύσουμε κι άλλο την ομάδα μας. Έτσι λοιπόν όπως είναι τώρα η ομάδα, δε νομίζω ότι θα κάνουμε μεταγραφή τον Ιανουάριο αφού το ρόστερ μας είναι πλήρες».

Για τους δανεικούς Τζιμπούρ και Βλαχοδήμο: «Η ομάδα του Τζιμπούρ πάει καλά και πλέον είναι και ο ίδιος σε καλή φυσική κατάσταση. Είναι στις προθέσεις μου να πάω κάποια στιγμή στην Τουρκία για να μιλήσω μαζί του. Για τον Βλαχοδήμο είναι πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα τον Ιανουάριο».
Keywords
Τυχαία Θέματα