Οι σκέψεις του Ολυμπιακού για τον Μήτρογλου

Πολύ κουβέντα γίνεται για τον Κώστα Μήτρογλου και το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών Πιέρ Ισά, εκφράζοντας και τη διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, λέγοντας πως τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, ο «πιστολέρο» θα μείνει στο λιμάνι.

Ο Ισά δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου, ότι ο διεθνής επιθετικός είναι αρκετά χαρούμενος στην ομάδα, έχει καλές σχέσεις με όλους και απολαμβάνει κάθε στιγμή στο μεγάλο λιμάνι.

«Κανείς

δεν πρόκειται να φύγει τον Ιανουάριο», πρόσθεσε ο Ισά εκφράζοντας την πρόθεση του συλλόγου σχετικά με τις «σειρήνες» που ακούγονται και για άλλους παίκτες.
«Το γεγονός ότι οι σκάουτερ έρχονται και παρακολουθούν τους παίκτες μας, αποδεικνύει πως το ρόστερ είναι υψηλού επιπέδου, επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ», υπογράμμισε ο Πιέρ Ισά.
Τι θα γίνει με τον Ρομπέρτο
Στο «κεφάλιαο» Ρομπέρτο στάθηκε ο Πιέρ Ισά στη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους. Ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, αρχικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εμφανίσεις του Ισπανού τερματοφύλακα ενώ αναφορά έκανε και σ το γεγονός ότι έχει ενσωματωθεί πολύ καλά στη νοοτροπία της ομάδας. Όπως είπε ο Πιέρ Ισά τα ζητήματα των δανεικών παικτών που έχει ο Ολυμπιακός θα τεθούν επί τάπητος περίπου τους μήνες Απρίλιο με Μάϊο. Φυσικά, η πρόθεση των υπευθύνων είναι να παραμείνει ο Ρομπέρτο στην ομάδα. Κάτι τέτοιο όμως, εξαρτάται και από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Η παρουσία του Σαβιόλα
Ο Πιέρ Ισά στάθηκε τόσο στις εμφανίσεις Σαβιόλα, δηλώνοντας, ότι είναι όλοι ικανοποιημένοι από την προσφορά του Αργεντινού, αλλά ακόμη περισσότερο από τον ρόλο που παίζει και έξω από τις γραμμές του γηπέδου...

Keywords
Τυχαία Θέματα