Γ. Δώνης: Η καλύτερη επιλογή για εμένα ο ΑΠΟΕΛ

22:33 9/10/2013 - Πηγή: E-Typos
Η πρόσληψη του Γιώργου Δώνη στο ΑΠΟΕΛ θα ανακοινωθεί την Παρασκευή, ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός έκανε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης του «νησιού της Αφροδίτης» για την επικείμενη συνεργασία του με την κυπριακή ομάδα.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε στο «balla.com» και τόνισε ότι «είμαι μαθημένος στα δύσκολα», ενώ διευκρίνισε ότι «από τότε που έφυγα από τον ΠΑΟΚ είναι η πρώτη φορά που
ήρθα σε επαφή με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ

Αν και επιφυλάχθηκε να πει περισσότερα στη μεθαυριανή παρουσίασή του, ο νεαρός προπονητής παρουσιάστηκε αρκετά αισιόδοξος για τη συνέχεια: «Η διαίσθησή μου, μου λέει ότι θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία. Πρόκειται για πολύ οργανωμένο σωματείο, με σοβαρή διοίκηση και έχει πετύχει πολύ σπουδαία πράγματα τα τελευταία χρόνια. Όλα αυτα με κάνουν να νιώθω ότι έχουμε κάνει την καλύτερη επιλογή και να πιστεύω ότι θα πετύχουμε.»

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν αισθάνεται πίεση από το γεγονός ότι θα πρέπει άμεσα να αλλάξει την εικόνα του ΑΠΟΕΛ (σ.σ. για το λόγο αυτό, άλλωστε, απομακρύνθηκε ο Πάουλο Σέρτζιο), ο Δώνης ήταν ξεκάθαρος: «Έχω συνηθίσει στην πίεση και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Έτσι όπως είναι δομημένο το ποδόσφαιρο είμαστε μαθημένοι στην πίεση. Αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον είναι να προσπαθήσω να μάθω όσο πιο γρήγορα γίνεται την ομάδα, τους παίκτες, και να περάσω πράγματα που θέλω.»

Αναφερόμενος στις συζητήσεις που είχε με τους διοικούντες είπε: «Είχαμε μία επικοινωνία τις τελευταίες μέρες, για πρώτη φορά από τότε που έφυγα από τον ΠΑΟΚ. "Ζύγισα" κάποια πράγματα από την πλευρά μου για τη συνεργασία, αλλά υύτως ή άλλως γνώριζα ότι πρόκειται για μεγάλο σύλλογο και δεν υπήρχαν αμφιβολίες.»
Keywords
Τυχαία Θέματα