ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ επιστημονικοί - εργαστηριακοί συνεργάτες στο ΑΤΕΙ Καλαμάτας

Εργασία

Επιστημονικοί - εργαστηριακοί συνεργάτες στο ΑΤΕΙ Καλαμάτας

Θέσεις επιστημονικών-εργαστηριακών συνεργατών επιθυμεί να καλύψει το ΑΤΕΙ Καλαμάτας.

Ειδικότερα το Ιδρυμα θα εντάξει στο δυναμικό του νέους συνεργάτες με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη των διδακτικών, ερευνητικών ή άλλων επιστημονικών αναγκών του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων.

Αναλυτικότερα, θα προσληφθούν εργαστηριακοί συνεργάτες για τα γνωστικά αντικείμενα: Βιομηχανικές Ζυμώσεις, Μαθηματικά

ΙΙ, Αναλυτική Χημεία, Βιομηχανικές Ζυμώσεις, Γενική Μικροβιολογία, Ενόργανη Χημική Ανάλυση, Επεξεργασία Τροφίμων Ι, Μηχανική Τροφίμων, Οργανική Χημεία, Χημεία Τροφίμων. Ως ελάχιστα προσόντα των Επιστημονικών Συνεργατών και των Εργαστηριακών Συνεργατών ορίζονται τα ίδια με αυτά της βαθμίδας του Επίκουρου Καθηγητή και Καθηγητή Εφαρμογών αντίστοιχα.

Προσόντα Επίκουρων Καθηγητών ΤΕΙ
Τέσσερα τουλάχιστον έτη επαγγελματικής δραστηριότητας κατάλληλου επιπέδου ή αναλόγως με τη φύση της θέσης που προκηρύσσεται, ισόχρονη εργασία σε αναγνωρισμένα ερευνητικά κέντρα ή συμμετοχή με αμοιβή σε οργανωμένα ερευνητικά προγράμματα ή συνδυασμός των ανωτέρω δραστηριοτήτων, αντίστοιχων σε κάθε περίπτωση με το επιστημονικό επίπεδο και το γνωστικό αντικείμενο της θέσης που προκηρύσσεται.

Προσόντα Καθηγητών Εφαρμογών ΤΕΙ
Πέντε τουλάχιστον έτη επαγγελματικής δραστηριότητας αντίστοιχης του επιπέδου σπουδών, σε αντικείμενο σχετικό με την ειδικότητα της θέσης που προκηρύσσεται από τη λήψη του βασικού πτυχίου ή διπλώματος. Η ανωτέρω επαγγελματική δραστηριότητα μπορεί να περιλαμβάνει μέχρι τρία έτη διδακτικό έργο σε Πανεπιστήμια ή ΤΕΙ ή ομοταγή ιδρύματα του εξωτερικού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται επαρκώς στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.teikal.gr αλλά και στη Γραμματεία του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΑΤΕΙ Καλαμάτας, στο τηλέφωνο: 27210-45132.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα