Προκηρύξεις για 252 εποχικούς σε Αττική, Καβάλα και Φθιώτιδα

Εργασία

Προκηρύξεις για 252 εποχικούς σε Αττική, Καβάλα και Φθιώτιδα

Προσλήψεις για δύο μήνες σε υπηρεσίες καθαριότητας δρομολογούνται στους Δήμους Νέας Σμύρνης, Παγγαίου και Λαμίας.

Στον τελευταίο μάλιστα υποβάλλονται αιτήσεις.

Δήμος Νέας Σμύρνης

Στην πρόσληψη 122 εποχικών υπαλλήλων προχωρά ο Δήμος Νέας Σμύρνης με συμβάσεις ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας σε συνολικό χρονικό διάστημα δώδεκα μηνών. Οι θέσεις κατανέμονται σε πέντε ειδικότητες, από τις

οποίες οι πολυπληθέστερες είναι οι εξής δύο:

ΥΕ Εργατών Αποκομιδής Απορριμμάτων, 50 θέσεις, καιΥΕ Οδοκαθαριστών, 50 θέσεις.

Επίσης, θα προσληφθούν δέκα Οδηγοί Containers, δέκα Οδηγοί Απορριμματοφόρων και δύο Ηλεκτροσυγκολλητές Κάδων, όλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δήμος Παγγαίου

Εκατό νέους εποχικούς υπαλλήλους θα προσλάβει σταδιακά ο Δήμος Παγγαίου για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών του Δήμου καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Οι συμβάσεις που θα συναφθούν θα έχουν δίμηνη διάρκεια και αφορούν υποψηφίους των ακόλουθων πέντε ειδικοτήτων της Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης:

ΥΕ Εργατών, 75 θέσεις,ΔΕ Οδηγών, δέκα θέσεις,ΔΕ Ηλεκτρολόγων, πέντε θέσεις,ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Εργων, πέντε θέσεις, καιΔΕ Υδραυλικών, πέντε θέσεις.

Σε δηλώσεις του στο «Εθνος - Εργασία» ανώτατο στέλεχος του Δήμου επισημαίνει ότι το αίτημα του φορέα θα σταλεί τις επόμενες ημέρες στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Περιφέρειας Καβάλας για έγκριση νομιμότητας, την οποία αναμένει σε διάστημα περίπου ενός μηνός, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η σταδιακή προκήρυξη των θέσεων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, η πρώτη «φουρνιά» θα περιλαμβάνει περίπου 20 θέσεις, εκ των οποίων 16 για Εργάτες και από μία θέση για τις υπόλοιπες ειδικότητες. Ο Δήμος αναμένεται να καλύψει τον μεγαλύτερο αριθμό θέσεων κατά τη θερινή περίοδο, όπου παρουσιάζονται και οι περισσότερες ανάγκες.

Δήμος Λαμιέων

Τριάντα Εργάτες Καθαριότητας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης θα προσλάβει με συμβάσεις ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας ο Δήμος Λαμιέων. Οι θέσεις θα καλυφθούν σταδιακά μέσα σε συνολικό χρονικό διάστημα δώδεκα μηνών. Αιτήσεις υποβάλλονται στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Δήμος Λαμιέων, Φλέμινγκ & Ερυθρού Σταυρού, ΤΚ 35100, απευθύνοντάς τις στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Γραφείο Προσωπικού ΙΔΑΧ - ΙΔΟΧ.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 22313 51027, 22313 51029 και 22313 51068.

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα