11 θέσεις στα Λουτρά Αλμωπίας

Εργασία

11 θέσεις στα Λουτρά Αλμωπίας

Στο ΑΣΕΠ αναμένεται να σταλεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η προκήρυξη της Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων Λουτρών Λουτρακίου με διακριτικό τίτλο «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας ΑΕ» για την κάλυψη έντεκα θέσεων εποχικού προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας από τέσσερις έως και οκτώ μήνες.

Οι θέσεις κατανέμονται σε επτά ειδικότητες της Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, από τις

οποίες την πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνουν οι ακόλουθες τρεις:

ΔΕ Ναυαγοσωστών πισίνας, τρεις θέσεις,ΠΕ Ιατρών, δύο θέσεις, καιΔΕ Νοσοκόμων, δύο θέσεις.

Επίσης, θα προσληφθούν ένας Διοικητικός Οικονομικός υπάλληλος κατηγορίας ΠΕ, ένας Υπομηχανικός για τον προγραμματισμό, τις μελέτες και την επίβλεψη τεχνικών έργων κατηγορίας ΤΕ, ένας Υπάλληλος Υποδοχής ΤΕ και ένας Μπάρμαν κατηγορίας ΔΕ. Αναφορικά με τον χρόνο απασχόλησης, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών θα απασχοληθούν οι επιτυχόντες των ειδικοτήτων ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΠΕ Ιατρών και ΤΕ Υπομηχανικού, για το χρονικό διάστημα των έξι μηνών των ειδικοτήτων ΤΕ Υπαλλήλων Υποδοχής και ΔΕ Ναυαγοσωστών και για το χρονικό διάστημα των τεσσάρων μηνών οι επιτυχόντες των ειδικοτήτων ΔΕ Νοσοκόμων και ΔΕ Μπάρμαν.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα