518 γιατροί σε Κέντρα Υγείας

Εργασία

518 γιατροί σε Κέντρα Υγείας

Στην πλήρωση 518 θέσεων γιατρών σε Κέντρα Υγείας, περιφερειακά Ιατρεία και Πλοία προχωρά το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ο υποψήφιος Γενικός Ιατρός που διεκδικεί θέση αγροτικού ιατρού θα πρέπει, σε περίπτωση που κατέχει θέση στο Δημόσιο, να έχει προχωρήσει σε λύση της υπαλληλικής σχέσης μέχρι και την τελευταία μέρα της υποβολής αιτήσεων.

Γιατροί με ειδικότητα Γενικής Ιατρικής αποκλείονται

από προσωποπαγείς θέσεις και θέσεις πλοίων.Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλλουν οι Γενικοί γιατροί αφορούν:

- Αίτηση (χορηγείται έντυπο από την Υπηρεσία).

- Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου (όπου θα αναγράφεται αριθμητική βαθμολογία). Για πτυχία που χορηγήθηκαν από χώρες εκτός της ΕΕ.: Φωτοαντίγραφο του ξενόγλωσσου, επικυρωμένο αντίγραφο της μετάφρασής του, επικυρωμένο αντίγραφο βεβαίωσης από ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΔΟΑΤΑΠ.

- Φωτοαντίγραφο και των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

- Φωτοαντίγραφο άδειας άσκησης Ιατρικού επαγγέλματος.

- Φωτοαντίγραφο του ΦΕΚ παραίτησης σε περίπτωση που κατείχε άλλη θέση στο Δημόσιο ως Γενικός Ιατρός.

- Επικυρωμένο αντίγραφο τίτλου ιατρικής ειδικότητας Γενικής Ιατρικής.

- Φωτοαντίγραφο πιστοποιητικού στρατολογικής κατάστασης τύπου Α' ή βεβαίωση οριστικής απόλυσης από τις τάξεις του Ελλ. Στρατού (για τους άντρες υποψήφιους).

Οι αιτήσεις αποστέλλονται έως τις 21 Ιανουαρίου, στο υπουργείο Υγείας, Γενική Διεύθυνση Υπηρεσιών Υγείας, Διεύθυνση Προσωπικού Ν.Π.- Τμήμα Γ', Αριστοτέλους 17, Τ.Κ.: 10187.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα