Περί αξιολόγησης, αυτοαξιολόγησης και τα ρέστα, του Ε. Μαρκουλάκη

Tweet

ΠΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ xxxx ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΘΕΜΑ: ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΑΥΤΟΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ...

Συνάδελφοι,

“Σήμερα ήρθα στο σχολείο με το αμάξι στην νεκρή ταχύτητα, εκμεταλλευόμενος την κατηφόρα του δρόμου επειδή έχω μείνει με μηδέν ευρώ στην τσέπη μου και άδειο ντεπόζιτο 4 μέρες πριν πάρω το μισθό του 15θημέρου.”

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

ΜΑΣ...

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ...

Όλα θα ξεκινήσουν δήθεν ΑΘΩΑ με την ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!...

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ “ΚΑΛΟ ΜΑΣ”...

ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΑΜ! ΔΕ!... ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΩΣ Δ.Υ. ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΟΥΜΕ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 παρ. 4* ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΙΣ ΤΗΣ.

Αν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για αυτό, ΧΘΕΣ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ!! (συνεχίστε να το πληρώνετε*).

Συνάδελφοι, μας επικήρυξαν, μας επιτάξανε, μας χλευάσανε, μας κατηγορήσανε, μας ποδοπάτησαν!! ως πότε ορέ θα τρώμε αυτά που μας πλασάρουν;;!!...

ΖΗΤΑΜΕ:

- ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

- ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

Προσωπικά, εγώ, θα υποβάλω μήνυση κατά φυσικού προσώπου για προσβολή προσωπικότητας μετά δόλου σε όποιον προβεί στην παράνομη αυτή, αντισυνταγματική και αυθαίρετη αξιολόγηση μου.

Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς,

Μαρκουλάκης Ε.

12/02/2014.

Tags: Ε. Μαρκουλάκηςαυτοαξιολόγησηαξιολόγηση Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα