Πεδουλάκης: Η Μάλαγα παρουσιάζεται καλύτερη στην έδρα της

20:10 12/2/2014 - Πηγή: E-Typos
Στο κίνητρο της Ουνικάχα Μάλαγα στάθηκε, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, ενόψει του αυριανού μεταξύ τους αγώνα στην Ισπανία, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για τη φάση των «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπατίστ χαρακτήρισε επιτακτική την αυριανή νίκη.

«Η Ουνικάχα παρουσιάζεται καλύτερη στην έδρα της, μετρώντας +14 πόντους στην επίθεση»
είπε αρχικά ο Πεδουλάκης και συνέχισε: «Αρέσκονται σε γρήγορο ρυθμό, χρησιμοποιούν τον αιφνιδιασμό για εύκολα καλάθια κι είναι δεύτεροι σε επιθετικά ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα. Πλέον έπειτα τα αποτελέσματά τους σε Ευρωλίγκα και στο κύπελλο Ισπανίας έχουν μεγαλύτερο κίνητρο. Πρέπει να διατηρήσουμε το παιχνίδι μας σε υψηλό επίπεδο και να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ουνικάχα στη Μάλαγα».

Από την πλευρά του ο Μάικ Μπατίστ, είπε: «Η Ουνικάχα είναι μία καλή ομάδα. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε στους "16" και στη διοργάνωση εν γένει, η νίκη είναι επιτακτική. Είχαμε κάποια προβλήματα με τον τραυματισμό του Γκιστ, αλλά ευελπιστούμε πως θα 'ναι καλά. Όπως και να 'χει, πρέπει να ανεβάσουμε ταχύτητα και να είμαστε συγκεντρωμένοι, γνωρίζοντας πως έχουμε κι άλλες δύσκολες αναμετρήσεις μπροστά μας. Το Κύπελλο Ελλάδας ολοκληρώθηκε, πήραμε τον τίτλο και πλέον έχουμε την Ευρωλίγκα και την Α1. Δεν είχαμε χρόνο να το πανηγυρίσουμε, αλλά έτσι έχει η δουλειά. Πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στην επόμενη αναμέτρηση».

Ζ. Πλάθα: Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε τον Παναθηναϊκό

Ο τεχνικός της Ουνικάχα Μάλαγα, Ζοάν Πλάθα, αναγνώρισε την αξία του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής εντός έδρας μεταξύ τους αναμέτρησης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για τη φάση των «16» της Ευρωλίγκας, όμως επισήμανε ότι τον... «σεβόμαστε, αλλά δεν τον φοβόμαστε».

«Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που μόλις κατέκτησε το Κύπελλο» είπε αρχικά ο Πλάθα και πρόσθεσε: «Μία ομάδα που είναι σε τροχιά πλέι οφ, που στοχεύει στο φάιναλ φορ και που κέρδισε στη Βιτόρια πριν λίγο καιρό εύκολα. O Παναθηναϊκός είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, που σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε, παρά την απουσία του Κάλογουεϊ. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο και, αν παρουσιάσουμε το καλύτερό πρόσωπό μας, θα μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος. Για να το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να δείξουμε προσοχή σε στοιχεία, όπως τα ριμπάουντ. Θα είναι δύσκολο, γιατί θα έχουμε μπροστά μας παίκτες όπως οι Γκιστ, Μπατίστ και Λάσμε. Θα πρέπει να κάνουμε καλή εμφάνιση και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία ομάδα που είναι σχεδόν στην επόμενη φάση».

Από την πλευρά του, ο Ράφαελ Χέτσμαϊερ είπε: «Επιστρέφουμε στη δράση στην Ευρωλίγκα και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Αφήσαμε πίσω το Κύπελλο και πρέπει να σκεφτόμαστε το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς μέχρι τώρα. Πρέπει να δουλέψουμε και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στην έδρα μας. Θα είναι δύσκολο ματς, αλλά πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Στόχος μας είναι να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, να βελτιωνόμαστε, για να κερδίσουμε όσο περισσότερα παιχνίδια μπορούμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα