Ιδιαίτερα Μαθήματα από το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών δραστηριοποιείται τα τελευταία 2 χρόνια στο χώρο της κατ’ οίκον διδασκαλίας και είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή για εύρεση καθηγητών ιδιαιτέρων μαθημάτων. Συνεργάζεται με πάνω από 1600 πιστοποιημένους καθηγητές για ιδιαίτερα μαθήματα σε όλη την Ελλάδα. Στην ιστοσελίδα του μπορείτε να δείτε βιογραφικά και φωτογραφίες καθηγητών ξένων γλωσσών, μαθημάτων γυμνασίου και λυκείου, μουσικών, ζωγράφων και εξειδικευμένων επιστημόνων σε μαθησιακές δυσκολίες.

Γιατί

να επιλέξω ιδιαίτερα μαθήματα;

Το μάθημα προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε μαθητήΕυέλικτο πρόγραμμαΜείωση μετακινήσεων και κατ’ επέκταση ασφάλεια για τον μαθητήΟικονομία χρόνουΛόγω όλων των παραπάνω, οικονομία, σε βάθος σεζόν. Είναι οικονομικότερα από φροντιστηριακά πακέτα.

Γιατί να επιλέξω καθηγητή από το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών;

Αξιοπιστία. Είναι πιστοποιημένος καθηγητής (Πτυχίο Πανεπιστημίου, Άδεια Διδασκαλίας, επιμορφωτικά σεμινάρια και συνήθως μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο σπουδών).Ασφάλεια. Εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του Δικτύου τα προφίλ των καθηγητών με φωτογραφία προσώπου και βιογραφικό (σε αντίθεση με ανώνυμες αγγελίες ατόμων αγνώστου ταυτότητας και μορφωτικού επιπέδου).Οικονομία. Το κόστος των μαθημάτων είναι πολύ προσιτό.

Το κόστος των μαθημάτων

Κινείται στα πλαίσια της αγοράς και συνήθως είναι οικονομικότερο. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια, να παραμένουν οι τιμές προσιτές στους γονείς και μαθητές, λόγω της οικονομικής κατάστασης, αλλά ταυτόχρονα να μην υποβαθμίζεται ο σημαντικός ρόλος του καθηγητή στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών;

Τηλεφωνώντας στο 211 800 0071 (Δευτέρα ως Παρασκευή 09:30-14:30),Συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας

Στέλνοντας email στο [email protected]

Tags: Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητώνιδιαίτερα μαθήματα
Keywords
Τυχαία Θέματα