Διευθυντές Υποκαταστημάτων από την «Universal Life» Κύπρου

Tweet Κατηγορία: Εργασία

 

Η Universal Life ζητά να προσλάβει δύο άτομα για τις επαρχίες Λεμεσού και Λάρνακας /Αμμοχώστου για την πλήρωση κενών θέσεων Διευθυντών Υποκαταστημάτων.

Καθήκοντα:

Εκπαίδευση, παρακολούθηση και ανάπτυξη υφιστάμενου ασφαλιστικού δυναμικού των υποκαταστημάτων Περαιτέρω στελέχωση των υποκαταστημάτων με εξεύρεση και πρόσληψη νέων συνεργατών Ποιοτική ανάπτυξη πωλήσεων

Απαραίτητα Προσόντα:

Άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος για ασφαλιστική διαμεσολάβηση
Προηγούμενη πείρα στη διεύθυνση ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ή στην πώληση ασφαλιστικών προϊόντων

Επιπρόσθετα προσόντα:

Δίπλωμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Αναγνωρισμένα επαγγελματικά διπλώματα συναφή με ασφαλιστικές υπηρεσίες

Απολαβές και Ωφελήματα:

Προσφέρεται πλήρες πακέτο ωφελημάτων και απολαβών το οποίο στηρίζεται στον υφιστάμενο κύκλο εργασιών του υποκαταστήματος που θα είναι υπό την ευθύνη του διευθυντή και στην προοπτική ανάπτυξης του και περιλαμβάνει συμμετοχή στα ταμεία Αφυπηρέτησης και Υγείας καθώς και Ασφαλιστική Κάλυψη Ζωής. Αναλυτική ενημέρωση θα δοθεί κατά τη διάρκεία προσωπικής συνέντευξης.

Υποβολή αιτήσεων:

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου 2012 στην πιο κάτω διεύθυνση:

Διευθυντή Πωλήσεων Universal Life Insurance Co Ltd Τ.Θ 21270 1505 Λευκωσία Επίσης μπορεί να σταλεί και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν απόλυτου εμπιστευτικού χειρισμού. Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 22 882 172.

edimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

 

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασία Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα