Σχετικά με το σημερινό αποκλεισμό της Γ διεύθυνσης ΠΕ Αθήνας

Tweet Κατηγορία: Ανακοινώσεις

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                          7/12/2012

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 7/12/2012

τρίωρος ( με στάση εργασίας από τις 8π.μ. έως 11π.μ ) αποκλεισμός της Διεύθυνσης  Π. Ε. Γ΄ Αθήνας από τους συλλόγους εκπαιδευτικών Π.Ε. Αιγάλεω, Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου», Χαϊδαρίου και Κορυδαλλού – Αγίας Βαρβάρας για τις συγχωνεύσεις και το κλείσιμο τμημάτων, τα κενά στα σχολεία και τις υποχρεωτικές και αυθαίρετες μετακινήσεις εκπαιδευτικών και μαθητών.

Η κινητοποίηση με τη συμμετοχή γονιών και μαθητών είχε μεγάλη επιτυχία. Διατρανώσαμε όλοι μαζί πως ο αγώνας για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ που διαλύει τα σχολεία θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί με μεγαλύτερη ένταση.

Αποφασίστηκε από τους παραπάνω συλλόγους νέα κινητοποίηση τη Δευτέρα 10/12 στις 12.30 με συγκέντρωση στη Γ΄ Διεύθυνση Π.Ε. (Μάκρης 3 στο Αιγάλεω).

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να είναι εκεί. (Ειδικά για τους εκπαιδευτικούς που σχολάνε 1.15 διευκρινίζουμε ότι πρέπει να  έρθουν έστω και αργότερα.)

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα παραμείνουμε στο χώρο της Διεύθυνσης μέχρι να ανακληθούν οι συγχωνεύσεις τμημάτων και οι μετακινήσεις εκπαιδευτικών και να πάρουμε σαφείς δεσμεύσεις για την κάλυψη των κενών στα σχολεία.

 

Τα ΔΣ

Tags: Γ διεύθυνσηΠΕΑθήνα Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα