Διεύθυνση Π.Ε. Δυτικής Αττικής: Ενημέρωση σχετικά με τη μισθοδοσία των εκπαιδευτικών


Σας ενημερώνουμε ότι όσον αφορά τις κρατήσεις της διαφοράς στη μισθοδοσία των εκπαιδευτικών σε συνέχεια της μετάβασης από το παλιό στο νέο μισθολόγιο, στον υπολογισμό της μισθοδοσίας του Μαρτίου είχαν υπολογισθεί, για όσους εκπαιδευτικούς υπήρχαν κρατήσεις, έως επτά (7) μηνιαίες δόσεις, με την πρώτη δόση να κρατείται στη μισθοδοσία του Μαρτίου.

Στον υπολογισμό της μισθοδοσίας του Απριλίου, οι υπόλοιπες δόσεις μειώθηκαν σε τρεις (3) από έξι (6) που ήταν αρχικά το ανώτερο, ήτοι

μία (1) τον Μάρτιο και οι υπόλοιπες τους επόμενους μήνες έως και τον Ιούνιο 2012, σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν. 4051/2012 με θέμα: «Ρυθμίσεις θεμάτων Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής», στο οποίο ορίζεται ότι: «Οι τυχόν διαφορές αποδοχών, λόγω μείωσης αυτών από την εφαρμογή του Δεύτερου Κεφαλαίου του ν. 4024/2011 (Α\' 226), που αναλογούν στο χρονικό διάστημα από 1.11.2011 μέχρι και τον πρώτο μήνα εφαρμογής του, η οποία σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να υπερβεί τη μισθοδοσία μηνός Απριλίου 2012, παρακρατούνται ισόποσα από τη μισθοδοσία των επόμενων μηνών και μέχρι το μήνα Ιούνιο 2012.»

Ο Διευθυντής της Δ/νσης Π.Ε. Δυτικής Αττικής

Keywords
Τυχαία Θέματα