Αποθεώθηκε η Έλενα Παπαρίζου στον πρώτο της χορό στο “Let’s dance”! Δείτε την!

00:51 31/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Λίγο καιρό μετά τη συμμετοχή της στο show του ΑΝΤ1, “Dancing on Ice”, από τη θέση της κριτικής επιτροπής, η Έλενα Παπαρίζου είπε το μεγάλο “ναι” στο σουηδικό show χορού “Let’s dance”, όπου πλέον θα την απολαμβάνουμε από τη θέση… της διαγωνιζόμενης!

Πανέμορφη η Έλενα Παπαρίζου χόρεψε εκπληκτικά το “Τσα τσα” και τρέλανε τους κριτές!

Δεύτερη ήρθε η Έλενα Παπαρίζου στη βαθμολογία των
κριτών, συγκεντρώνοντας 16 βαθμούς (6-5-5) ! Προηγείται ο Anton Hysén με 18, ενώ ακολουθούν με τυχαία σειρά: Pernilla Wahlgren με 9, Anders Timell με 8, Molly Nutley με 9, Marcus Schenkenberg με 13, Bengt Frithiofsson με 7, Camilla Läckberg με 14, Pär-Ola Nyström με 8 και Camilla Henemark με 10.

Η Έλενα Παπαρίζου λοιπόν, πέρασε στο 2o live του “Let’s Dance” με μεγάλη άνεση, μαγεύοντας το σουηδικό κοινό – και όχι μόνο – και κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την σέξι της εμφάνιση και τις χορευτικές της ικανότητες.

Δείτε την εμφάνισή της!

Λίγο νωρίτερα στη σκηνή είχε εμφανιστεί ο γνωστός μας, Μάρκους Σέκενμπεργκ, χορεύοντας βαλς!

Το “Let’s Dance” ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 9 και όλα τα ζευγάρια βρέθηκαν επί σκηνής μπροστά σε κοινό, τηλεθεατές… και κριτική επιτροπή!

Η Έλενα έλαμπε και φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις…

Η εμφάνιση της μεγάλης αντιπάλου της Έλενας:

Backstage φωτογραφία από το Green room!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ετοιμαζόταν πυρετωδώς για την πρώτη εμφάνισή της εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και στο συγκεκριμένο show θα έχει δίπλα της τον διάσημο χορευτή David Watson.

Η πρεμιέρα του “Let’s dance” ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής στις εννιά – ώρα Ελλάδος – και μεταδόθηκε από το κανάλι TV4 της Σουηδίας.

Ο πρώτος της χορός ήταν… cha cha cha και η Έλενα με τον παρτενέρ της ήταν το 7ο ζευγάρι που εμφανίστηκε στη σκηνή με το τραγούδι… Hang with me! Πρόσφατα σε συνέντευξή της  η ίδια, σε ερώτηση δημοσιογράφου σουηδικού καναλιού για το αν θα τολμούσε να χορέψει στο show το δημοφιλές συρτάκι του Ζορμπά, η Έλενα Παπαρίζου είπε χαρακτηριστικά: “Ναι, έχω μάθει τώρα πια. Όπα! Όλα θα τα κάνω με το δικό μου ελληνικό στιλ”.

Επιπλέον, η Έλενα μια μέρα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα έγραψε στο twitter της: “Μια μέρα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Let’s Dance… Εδώ βροχή – στην Ελλάδα καλοκαιριάζει! Μου λείπει η χώρα μου!”. Φυσικά οι ευχές από celebrities και μη έπεσαν βροχή μετά από αυτό, ενώ η ίδια δεν σταμάτησε να τα κάνει όλα retwit!



Ακόμα, η ίδια ανέβασε το βράδυ της Πέμπτης και μια φωτογραφία από τις πρόβες με τον παρτενέρ της:

Keywords
Αναζητήσεις
μάρκουσ σέκενμπεργκ
Τυχαία Θέματα