203 εργάτες, φύλακες και αρχαιολόγοι

Tweet Κατηγορία: Εργασία 203 εργάτες, φύλακες και αρχαιολόγοι

Εκατόν σαράντα πέντε νέους υπαλλήλους θα προσλάβει το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό και Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών (ΕΠΕΚΑ) για λογαριασμό τριών μουσείων και δύο εφορειών αρχαιοτήτων της Περιφέρειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, το ΕΠΕΚΑ, σε συνεργασία με το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, θα προσλάβει 50 ανέργους για τη φύλαξη, συντήρηση των πολιτιστικών υποδομών του Μουσείου,

αλλά και την ενίσχυση της ασφάλειας κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων. Αναλυτικότερα, θα απασχοληθούν 43 Ημερήσιοι Φύλακες, 2 Νυχτοφύλακες και 5 Καθαριστές/Καθαρίστριες.

Τριάντα πέντε ωφελούμενους θα απασχολήσει το Κέντρο σε συνεργασία με το Νομισματικό Μουσείο, για την υλοποίηση προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στον τομέα του πολιτισμού. Αναλυτικότερα, θα προσληφθούν 18 Ημερήσιοι Φύλακες, 4 Νυχτοφύλακες, 2 Καθαριστές/Καθαρίστριες, 5 Εργάτες/Εργαροτεχνίτες, 4 Αρχαιολόγοι και 2 Μουσειολόγοι/Μουσειοπαιδαγωγοί.

Με συμπράττοντα φορέα το Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη - Κέντρο Εθνομουσικολογίας, το ΕΠΕΚΑ θα προσλάβει επιπλέον 12 άτομα και συγκεκριμένα 8 Ημερήσιους Φύλακες και 4 Καθαριστές/Καθαρίστριες.

Την 1η ΕΒΑ θα ενισχύσει με 20 υπαλλήλους το ΕΚΕΠΑ, στις ειδικότητες: Ημερήσιοι Φύλακες (11 θέσεις), Νυχτοφύλακες (2 θέσεις), Καθαριστές/Καθαρίστριες (2 θέσεις) και Εργάτες/Εργατοτεχνίτες (5 θέσεις).

Τέλος, 28 ωφελούμενους περιλαμβάνει το σκέλος σύμπραξης του ΕΚΕΠΑ με την ΚΣΤ' ΕΠΚΑ. Ετσι, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας θα προσληφθούν για επτά μήνες 10 Ημερήσιοι Φύλακες, 4 Νυχτοφύλακες, 4 Καθαριστές/τριες, 6 Εργάτες/εργατοτεχνίτες, 2 Αρχαιολόγοι και 2 Μουσειολόγοι/μουσειοπαιδαγωγοί.

Μαγνησία
Στην πρόσληψη 58 εποχικών υπαλλήλων επτάμηνης απασχόλησης θα προχωρήσει η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Εθελοντική ομάδα Αλμυρού- Εν Δράσει», προκειμένου να καλύψει ανάγκες αρχαιολογικών φορέων του Νομού Μαγνησίας. Οι θέσεις επιδοτούνται από το ΕΣΠΑ και αφορούν τους εξής συμπράττοντες φορείς:

Tο Αρχαιολογικό Ινστιτούτο Θεσσαλικών Σπουδών που σε συνεργασία με τη ΜΚΟ θα δημιουργήσουν 27 νέες θέσεις κοινωφελούς χαρακτήρα στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 24 εργάτες- εργατοτεχνίτες και 3 αρχαιολόγοι. Την 7η ΕΒΑ η οποία με την σύμπραξη την ομάδας «Εν Δράσει» θα προσλάβουν 15 ανέργους στις ειδικότητες: ένας ημερήσιος φύλακας, ένας νυχτοφύλακας, 11 εργάτες και 2 αρχαιολόγοι, με στόχο την ανάδειξη των αρχαιολογικών μνημείων της Νοτιοδυτικής Μαγνησίας και Σκιάθου Την ΙΓ ΕΠΚΑ που θα δημιουργήσει 16 θέσεις εργατών επτάμηνης απασχόλησης στην περιοχή του Αλμυρού.

ΕΘΝΟΣ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςεργασίααγορά εργασίας Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα