8 πτυχιούχοι με συμβάσεις έργου στον ΕΟΠΠΕΠ

Tweet Κατηγορία: Εργασία 8 πτυχιούχοι με συμβάσεις έργου στον ΕΟΠΠΕΠ  

Αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου

Οκτώ άτομα με σύμβαση έργου θα προσλάβει ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ). Ειδικότερα, για το έργο «Ανάπτυξη του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων» θα προσληφθούν τέσσερις εμπειρογνώμονες.

Εργο: «Ανάπτυξη του Εθνικού Πλαισίου

Προσόντων»
Ο ένας συνεργάτης θα έχει σύμβαση από 1ης Δεκεμβρίου έως 13 Ιουλίου 2013 και θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ευρωπαϊκή ή διεθνή εμπειρία τεσσάρων ετών στην ανάπτυξη Εθνικών Πλαισίων Προσόντων και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας σε προφορικό και γραπτό λόγο.

Οι άλλοι δύο εμπειρογνώμονες θα έχουν σύμβαση από 1ης Δεκεμβρίου έως 31 Μαΐου 2013 και τα απαραίτητα προσόντα που θα πρέπει να έχουν, μεταξύ άλλων, είναι: πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, γνώση μεθοδολογιών διεξαγωγής έρευνας, γνώση των δομών της τυπικής εκπαίδευσης/ κατάρτισης και εμπειρία στον τομέα της μη τυπικής εκπαίδευσης. Ο τελευταίος εμπειρογνώμονας για το συγκεκριμένο έργο θα υπογράψει σύμβαση από 1ης Δεκεμβρίου έως 30 Σεπτεμβρίου, ενώ θα πρέπει να έχει πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, γνώση της τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, εμπειρία σχεδιασμού και εφαρμογής συστημάτων ποιότητας και εμπειρία σχεδιασμού εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Εργο: Ανάπτυξη του Εθνικού Συστήματος Πιστοποίησης Εκροών Μη Τυπικής Εκπαίδευσης και Ατυπης Μάθησης
Παράλληλα ο ΕΟΠΠΕΠ θα συνάψει τέσσερις συμβάσεις έργου στο πλαίσιο της Ανάπτυξης του Εθνικού Συστήματος Πιστοποίησης Εκροών Μη Τυπικής Εκπαίδευσης και Ατυπης Μάθησης. Ειδικότερα, ένας ενδιαφερόμενος θα υπογράψει σύμβαση ενός μηνός, ενώ οι υπόλοιποι τρεις θα υπογράψουν τρίμηνες συμβάσεις.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τίτλο Σπουδών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή αλλοδαπής, τουλάχιστον εξαετή επαγγελματική εμπειρία σε θέματα Πιστοποίησης Προσόντων, από τα οποία τουλάχιστον τρία έτη να αφορούν επαγγελματική εμπειρία σε θέματα Πιστοποίησης Προσόντων σε χώρα πλην της Ελλάδος και τέλος, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Εργο: Αναμόρφωση / Εκπόνηση Προγραμμάτων Σπουδών Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης
Τέλος, για τις ανάγκες του προγράμματος «Αναμόρφωση/ Εκπόνηση Προγραμμάτων Σπουδών Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης», ο φορέας θα προσλάβει ένα άτομο για ενάμιση μήνα, το οποίο θα πρέπει να έχει τα εξής προσόντα: τίτλο σπουδών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδας ή του εξωτερικού και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Επίσης, απαιτείται εξαετής ευρωπαϊκή ή διεθνής εμπειρία, από τα οποία τουλάχιστον τρία έτη να αφορούν επαγγελματική εμπειρία σε θέματα ανάλυσης της απασχόλησης και της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα ή/και στο εξωτερικό με χρήση ειδικών εργαλείων ποσοτικής και ποιοτικής ανάλυσης.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Keywords
Τυχαία Θέματα