150 φύλακες και καθαρίστριες

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΟΡΕΙΕΣ Με 150 υπαλλήλους από τις ειδικότητες Φυλάκων, Νυχτοφυλάκων και Καθαριστριών θα ενισχυθούν αμέσως τα μουσεία Θεσσαλονίκης, Πετραλώνων, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και οι εφορείες ΚΒ\' ΕΠΚΑ και Δ\' ΕΠΚΑ.

Με

150 υπαλλήλους από τις ειδικότητες Φυλάκων, Νυχτοφυλάκων και Καθαριστριών θα ενισχυθούν αμέσως τα μουσεία Θεσσαλονίκης, Πετραλώνων, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και οι εφορείες ΚΒ\' ΕΠΚΑ και Δ\' ΕΠΚΑ. Οι προκηρύξεις που \"τρέχουν\" αυτήν την εβδομάδα για πεντάμηνη απασχόληση είναι οι εξής:

Οσοι προσληφθούν θα ενισχύσουν αμέσως τα μουσεία Θεσσαλονίκης, Πετραλώνων, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και τις εφορείες ΚΒ\' ΕΠΚΑ και Δ\' ΕΠΚΑ

Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Το μουσείο ανακοινώνει την πρόσληψη 25 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 5 μηνών, στις ειδικότητες: ΔΕ Ημερήσιοι Φύλακες (20 θέσεις), ΔΕ Νυχτοφύλακες (2 θέσεις) και ΥΕ Καθαριστές (3 θέσεις).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Μ. Ανδρόνικου 6, Τ.Κ. 54621, Θεσσαλονίκη. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 20 Ιουνίου. Πληροφορίες στο τηλ. 2310-830538, εσωτ. 211 ή 115.

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 56 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του θα προχωρήσει το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Οι νέες συμβάσεις αφορούν 42 ΔΕ Ημερήσιους Φύλακες, 6 ΔΕ Νυχτοφύλακες και 8 ΥΕ Καθαρίστριες.

Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους θα διαρκέσει έως τις 18 Ιουνίου και θα πραγματοποιείται στη διεύθυνση: Τοσίτσα 1, Τ.Κ. 10682 - Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 210-8217724.

Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας Σπηλαιολογίας Βορ. Ελλάδος
Η Εφορεία σκοπεύει να προσλάβει 7 άτομα, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 5 μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της, για το Σπήλαιο και το Μουσείο Πετραλώνων της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής.

Η κατανομή των θέσεων ανά ειδικότητα αφορά 4 ΔΕ Ημερήσιους Φύλακες, 2 ΔΕ Νυχτοφύλακες και μία ΥΕ Καθαρίστρια. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 18 του μήνα στη διεύθυνση: Ναυαρίνου 28 Τ.Κ. 551 31, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες στο τηλ.: 2310-410185.

ΚΒ\' ΕΠΚΑ
Στην πρόσληψη 35 ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων, 7 ΔΕ Νυχτοφυλάκων και 4 ΥΕ Καθαριστών θα προχωρήσει άμεσα η ΚΒ\' Εφορεία Αρχαιοτήτων με έδρα τα Δωδεκάνησα. Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί για χρονικό διάστημα πέντε μηνών στα μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους στη Ρόδο, στην αρχαία Κάμιρο, στο Ασκληπιείο και το Ρωμαϊκό Ωδείο της Κω και στα μουσεία Καλύμνου, Νισύρου, Λέρου, Καρπάθου, Αστυπάλαιας, Κάσου κ.λπ.

Οι αιτήσεις απευθύνονται στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: ΚΒ\' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Α

Keywords
Αναζητήσεις
prokyriksh se mouseio kalymnou, θεσεις εργασιας καθαριστριες αρτα
Τυχαία Θέματα