Πέφτει η αυλαία στα Γρεβενά- 20 Ιουνίου

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} 20 Ιουνίου, πέφτει η «αυλαία» στο διαγωνισμό του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, μέσω του οποίου θα προσληφθούν 60 εποχικοί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου πεντάμηνης διάρκειας σε φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Την επόμενη Τετάρτη, 20 Ιουνίου,

πέφτει η «αυλαία» στο διαγωνισμό του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, μέσω του οποίου θα προσληφθούν 60 εποχικοί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου πεντάμηνης διάρκειας σε φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών. Τις θέσεις θα μοιραστούν οι ακόλουθοι φορείς:

Δήμος Δεσκάτης, 50 θέσεις, και Κέντρο Στήριξης Απασχόλησης Γυναικών «Εργάνη», δέκα θέσεις.

Αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως, ή με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Γρεβενών, Εργατ. Πρωτομαγιάς 1, Τ.Κ. 511 00, Γρεβενά, ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στα γραφεία του δικαιούχου φορέα στη διεύθυνση: Καμβουνίων 24, Τ.K. 501 00, Κοζάνη, απευθύνοντάς τις στο ΙΝΕ ΓΣΕΕ για την Π.Ε. Γρεβενών. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 24610 49780.

ΕΘΝΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα