897 προσλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} Σε δήμους, δημοτικές επιχειρήσεις, νοσηλευτικά και πανεπιστημιακά ιδρύματα κατανέμονται οι 517 θέσεις που εγκρίθηκαν από το ΑΣΕΠ για την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, μέσω του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ.

Σε δήμους, δημοτικές επιχειρήσεις, νοσηλευτικά και πανεπιστημιακά ιδρύματα κατανέμονται οι 517 θέσεις που εγκρίθηκαν

από το ΑΣΕΠ για την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, μέσω του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ. Ο θέσεις κατανέμονται σε 16 φορείς, από τους οποίους την πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνουν οι εξής:

Ο Δήμος Τρίπολης θα προσλάβει 57 ΥΕ Εργάτες Γενικών Καθηκόντων για την κάλυψη των αναγκών του Δήμος Τρίπολης, 139 θέσεις, Δήμος Γορτυνίας, 80 θέσεις, Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, 50 θέσεις, Δήμος Μεγαλόπολης, 50 θέσεις, Δήμος Νότιας Κυνουρίας, 30 θέσεις, και Κοινωφελής Επιχείρηση Νότιας Κυνουρίας, 30 θέσεις.

Μεγάλος αριθμός θέσεων αντιστοιχεί επίσης στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Κοινωνική Προστασία Μεγαλόπολης και στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Ευαγγελίστρια», όπου θα καλυφθούν από 20 θέσεις, στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Αγαπήνωρ» και στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στα οποία κατανέμονται από 18 θέσεις, στην Κοινωφελή Επιχείρηση Μεγαλόπολης με 15 θέσεις και στην Κοινωφελή Επιχείρηση Βόρειας Κυνουρίας με 13 θέσεις.

Η προκήρυξη, που αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα τις προσεχείς ημέρες, αφορά προσωπικό όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης, οι οποίοι, στην πλειονότητά τους, θα επιλεγούν από την Υποχρεωτική Εκπαίδευση. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 183 Εργάτες Γενικών Καθηκόντων, 23 Εργάτες Καθαριότητας και 18 Υπάλληλοι Γενικών Καθηκόντων, ενώ θα προκηρυχθούν και ειδικότητες όπως ΠΕ Ψυχολόγων (δέκα θέσεις), ΠΕ Γυμναστών (20 θέσεις), ΔΕ Φυλάκων Σχολείων (13 θέσεις), ΔΕ Οδηγών (36 θέσεις) και ΔΕ Διοικητικών (16 θέσεις).

170 Θέσεις στην Κόρινθο

Στην έγκριση 380 θέσεων πεντάμηνης απασχόλησης προχώρησε το ΑΣΕΠ για την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, μέσω του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ. Οι θέσεις κατανέμονται σε δύο δήμους και την περιφέρεια ως εξής: Δήμος Κορινθίων, 170 θέσεις, Περιφέρεια Κορινθίας, 110 θέσεις, και Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, 100 θέσεις. Το προσωπικό θα επιλεγεί από 39 ειδικότητες, οι οποίες αφορούν, στην πλειονότητά τους, αποφοίτους Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς στις συγκεκριμένες κατηγορίες κατανέμονται 192 και 124 θέσεις, αντίστοιχα. Οι ειδικότητες που συγκεντρώνουν τον μεγαλύτερο αριθμό θέσεων είναι οι ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων (164 θέσεις), ΔΕ Χτιστών και ΔΕ Οδηγών (27 και 24 θέσεις, αντίστοιχα) και ΔΕ Ηλεκτρολόγων (15 θέσεις). Οι προκηρυγμένες θέσεις στην Κορινθία ΙΝΕ/ΓΣΕΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΕ Διοικητικού 1 ΔΕ Ηλεκτρολόγων 2 ΔΕ Κτίστες 19
Keywords
Τυχαία Θέματα