495 συμβάσεις στη Φλώρινα

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} Εως την Τετάρτη, 20 Ιουνίου, θα υποβάλλονται αιτήσεις στο διαγωνισμό του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, το οποίο μεσολάβησε για την πρόσληψη 495 εποχικών σε φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

Μία εβδομάδα ακριβώς, έως την επόμενη Τετάρτη, 20 Ιουνίου,

θα υποβάλλονται αιτήσεις στο διαγωνισμό του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, το οποίο μεσολάβησε για την πρόσληψη 495 εποχικών σε φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Οι θέσεις θα καλυφθούν με προσωπικό όλων των κατηγοριών και αντιστοιχούν σε Δήμους και φορείς της περιοχής, αλλά και το Κέντρο Στήριξης Απασχόλησης Γυναικών «Εργάνη». Περιλαμβάνονται οι Δήμοι Πρεσπών, Αμυνταίου και Φλώρινας, και η Περιφέρεια Φλώρινας. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 23850 46903 και 24610 49780.

Στο μεταξύ, εγκρίθηκαν τέσσερις ακόμα θέσεις στον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο Δήμων Αθηνών - Πειραιώς μέσω του Πολιτιστικού Τριγώνου Πρεσπών Φλώρινας. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα καθοριστεί το προσεχές χρονικό διάστημα.

ΕΘΝΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα