Οι λιχουδιές Marks &Spencer ήρθαν στην Ελλάδα

Αθήνα, Γλυφάδα και Κέρκυρα προστέθηκαν στον παγκόσμιο χάρτη Marks & Spencer FOOD. Τα προϊόντα που έχουν αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο ήρθαν στην Ελλάδα για να προσφέρουν ποιότητα, εκλεπτυσμένο design συσκευασιών και ιδιαίτερες γεύσεις. Με εμπορική δραστηριότητα για περισσότερο από έναν αιώνα στο Ηνωμένο Βασίλειο και 1.000 καταστήματα

σε 50 αγορές σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία, αποτελούν παράδεισο για τους 20 εκατομμύρια πελάτες που τα επισκέπτονται κάθε εβδομάδα.

Γνωρίστε τα λαχταριστά μπισκότα με πλούσια επικάλυψη σοκολάτας, τις μαρμελάδες από ώριμα, ζουμερά φρούτα, τους καφέδες, αλλά και το πολυπόθητο φυστικοβούτυρο που έρχονται να σας «φτιάξουν την ημέρα»! Παράλληλα, οι ιδιαίτερες ποικιλίες τσαγιού και τα γνωστά scottish shortbread cookies έρχονται να σας χαρίσουν μοναδικές γευστικές στιγμές με βρετανικό χαρακτήρα, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Από τα ράφια του M&S Food δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν και αγαπημένα αλμυρά snacks όπως πατατάκια σε διάφορες γεύσεις, που φτιάχνονται από τις καλύτερες ποικιλίες καλαμποκιού ή από επιλεγμένες ποικιλίες πατάτας. Μια μεγάλη ποικιλία από βραβευμένα κρασιά αλλά και μπύρες σας δίνουν τις κατάλληλες αφορμές για να τα συνοδεύσετε & έρχονται να συμπληρώσουν τις στιγμές με τους φίλους σας. Ανάλογα με την εποχή, ειδικές γευστικές εκπλήξεις θα περιμένουν τους επισκέπτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα