Νέος 100% φυσικός χυμός Amita μανταρίνι &πορτοκάλι

Δυο αγαπημένα φρούτα σ' έναν απολαυστικό συνδυασμό

H Amita, ο αγαπημένος ελληνικός χυμός της Coca-Cola Τρία Έψιλον, καινοτομεί για ακόμη μια φορά με τη νέα γεύση Amita μανταρίνι & πορτοκάλι. Ο νέος 100% φυσικός χυμός που αποτελεί μια νέα γευστική πρόταση αξεπέραστη σε άρωμα και πλούσια σε βιταμίνη C, συνδυάζει

τα διατροφικά στοιχεία δύο αγαπημένων φρούτων, αποτελώντας μια ακόμα ιδανική επιλογή για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας με ζωντάνια και ενέργεια!

Η νέα γευστική πρόταση Amita μανταρίνι & πορτοκάλι, αποτελεί θρεπτική επιλογή, ενώ παράλληλα είναι μια σημαντική πηγή βιταμίνης C, αφού κάθε ποτήρι καλύπτει το 40% των ημερήσιων αναγκών μας σε αυτήν. Η βιταμίνη C, σύμφωνα με έρευνες, αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου από τις τροφές και συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το αντιοξειδωτικό στρες.

H νέα γεύση από την Amita, όπως και όλοι οι χυμοί της εταιρίας, δεν περιέχουν συντηρητικά, ενώ, ως 100% φυσικός χυμός δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη και η γλυκιά του γεύση οφείλεται αποκλειστικά στα φυσικά σάκχαρα των φρούτων.

Αποτελώντας την κορυφαία προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών εδώ και 30 χρόνια, η Amita, ο πρώτος συσκευασμένος φυσικός χυμός στην ελληνική αγορά, συνεχίζει να εμπλουτίζει τη γκάμα της με τη νέες γευστικές προτάσεις για να αρχίζουμε την ημέρα μας με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

Γνωρίζετε ότι:

Το πρωινό αποτελεί το πρώτο και ίσως το βασικότερο γεύμα της ημέρας, αφού δίνει ενέργεια στον οργανισμό μετά τη βραδινή νηστεία κατά τη διάρκεια του ύπνου. Σύμφωνα με μελέτες, παιδιά και ενήλικες που καταναλώνουν πρωινό έχουν καλύτερη πνευματική και σωματική απόδοση στο σχολείο και στην εργασία τους.

To μανταρίνι

Στην Ελλάδα, καλλιεργείται κυρίως στη κυρίως στην Κρήτη και την Χίο. Υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες μανταρινιού όπως τα μανταρίνια satsuma, Κλημεντίνης, tangor και rangpur.

Το πορτοκάλι

Στην Ελλάδα παράγονται 160 περίπου ποικιλίες πορτοκαλιάς. Περιέχει περισσότερες από 170 φυτοχημικές ουσίες και 60 φλαβονοειδή τα οποία του χαρίζουν σημαντική αντιοξειδωτική δύναμη. Ενα πορτοκάλι κάθε μέρα καλύπτει τις ανάγκες μας σε βιταμίνη C, συμβάλλοντας στην καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου και στην καλή υγεία του δέρματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέος 100, Amita,neos 100, Amita