Νέα διάκριση για το Αμοργιανό

Το βιολογικό μέλι «Αμοργιανό», με την προσωπική δέσμευση του παραγωγού του Παναγιώτη Μαρούλη για την προσφορά της καλύτερης ποιότητας προς τους πελάτες του, συνεχίζει την πορεία των διακρίσεών του σε αναγνωρισμένους διεθνείς διαγωνισμούς για τρίτη συνεχή χρονιά.

Ξεκινώντας από το 2010 με τη συμμετοχή του μελιού «Αμοργιανό» στο διεθνή Διαγωνισμό Βιολογικού Μελιού BIOMIEL, πέτυχε τις υψηλότερες διακρίσεις ανάμεσα σε 155 χώρες, το χρυσό βραβείο το 2011 και 2012 και την 3η θέση στα μεγάλα βραβεία το 2012, ενώ νρανείο ποιότητας απέσπασε και το 2010.

Το 2013 το βιολογικό μέλι «Αμοργιανό», συμμετείχε σε έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους και αξιόπιστους διαγωνισμούς γευσιγνωσίας προϊόντων, τροφίμων και ποτών, το Great Taste Awards 2013. Τα βραβεία αυτά θεωρούνται τα Όσκαρ του κόσμου των τροφίμων, που διοργανώνονται κάθε χρόνο στη Μεγάλη Βρετανία. Στο διαγωνισμό πήραν μέρος και αξιολογήθηκαν πάνω από 9.700 προΪόντα και περισσότεροι από 2.100 παραγωγοί, ενώ η διαδικασία αξιολόγησης έγινε από 350 κριτές και ξεπέρασε σε διάρκεια της 50 μέρες.

Το Βιολογικό Μέλι «Αμοργιανό» από φασκόμηλο και άνθη απέσπασε την εξαιρετική διάκριση των 2 αστεριών.

www.amorgiano.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Συνταγές
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Gastronomos
Αμοργιανό,amorgiano