Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 7 Φεβρουαρίου

07:13 7/2/2019 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 7 ΦεβρουαρίουΠέμπτη, Φεβρουάριος 7, 2019 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε τι θέλετε, γιατί υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας. Κάποια πράγματα συμβαίνουν και στις καλύτερες σχέσεις και πρέπει να αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία.

ΤΑΥΡΟΣ: Βγείτε έξω με φίλους, διασκεδάστε και δείτε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Αποφύγετε να δείτε τα πράγματα μοιρολατρικά και μην αφήσετε να σας κυριεύσει

αίσθημα αδυναμίας και ανασφάλειας. Κερδίστε χρόνο παίρνοντας τώρα τις αποφάσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάζοντας μπροστά τη γοητεία και το χαμόγελό σας μπορείτε να ρίξετε απόρθητα κάστρα. Μπορείτε να μιλήσετε για ορισμένες ανισότητες που υπάρχουν, χωρίς να φοβάστε ότι θα πάψουν να σας χαρακτηρίζουν ως το καλό παιδί που δεν λέει ποτέ όχι σε ό,τι του ζητήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε τις χαρές που έρχονται για εσάς και μην κολλάτε σε λεπτομέρειες. Πειραματιστείτε ποικιλοτρόπως, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει όπως και να έχει να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες. Εννοείται ότι θα υπάρχουν δυσκολίες και δοκιμασίες.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τα συναισθήματά σας να βγουν στην επιφάνεια και χαρείτε μια πιο προσωπική και άμεση επαφή ανάμεσά σας. Διαχωρίστε αυτά που συνθέτουν τις σχέσεις σας και να βρείτε τις σωστές αναλογίες σε αγάπη, ανάγκη και συνήθεια, ώστε να μην είναι άνισες και δημιουργούνται παράπονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε τι και πώς το λέτε στον σύντροφό σας για να αποφύγετε να δώσετε αφορμές για διαπληκτισμούς. Μην είστε καταπιεστικοί, γιατί τη συζήτηση που θέλετε να κάνετε μπορείτε να την διεξαγάγετε με διαφορετικό ύφος και να πετύχετε πολύ περισσότερα.

ΖΥΓΟΣ: Είναι αποκλειστικά και μόνο δική σας υποχρέωση να κάνετε τη ζωή σας όπως εσείς τη θέλετε. Τολμήστε λοιπόν ένα βήμα μπροστά, κάντε την πιο δημιουργική και ανατρέψτε τα δεδομένα. Μην αφήσετε τις πολλές υποχρεώσεις να σας δημιουργήσουν πονοκέφαλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακολουθήστε ρυθμούς και πρότυπα που ταιριάζουν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σας. Είναι θετικό και αποτελεσματικό να καταπιαστείτε με όλα αυτά που σας έκαναν «κλικ» και να σκεφτείτε το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στον εργασιακό σας χώρο έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τον σεβασμό και την εκτίμηση προς το άτομό σας. Χρησιμοποιήστε την ειλικρίνειά σας για να ωθήσετε τους άλλους να δουν τις μεταξύ σας σχέσεις με άλλο πνεύμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιβάλλεται να γίνετε πιο συγκαταβατικοί με τους άλλους και αυτό θα λειτουργήσει για το δικό σας όφελος. Ολα όσα θα συμβούν δεν θα είναι τυχαία, και θα το διαπιστώσετε και από μόνοι σας. Αλλάξτε τρόπο σκέψης και ακολουθήστε έναν διαφορετικό προγραμματισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενισχύονται οι εσωτερικές σας αναζητήσεις ώστε να βρείτε επιτυχώς τις ισορροπίες σας. Μην αφήσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας να σας εκνευρίσει ή να σας κάνει εσωστρεφείς, γιατί είναι κάτι που εκ των πραγμάτων δεν σας ταιριάζει.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην πέσετε στον πειρασμό να υποκύψετε σε αναβολές, γιατί επιτέλους αρχίζετε να αγγίζετε τις προσδοκίες σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για διευθετήσεις, οπότε αφήστε στην άκρη τον φόβο που σας πιάνει κάποιες φορές ότι μπορεί να αποτύχετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα