Αυτόχειρας στο facebook

18:19 6/2/2019 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΑυτόχειρας στο facebookΤετάρτη, Φεβρουάριος 6, 2019 - 18:18

❱❱ Βετεράνος πολέμου, αφού σκότωσε τον γιο του, αυτοκτόνησε σε live μετάδοση

Σε ζωντανή μετάδοση στο facebook Αμερικανός βετεράνος πολέμου με μετατραυματικό στρες αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, αφότου πρώτα σκότωσε τον πεντάχρονο γιο του και τραυμάτισε την κοπέλα του, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το χρονικό

της ανατριχίλας άρχισε όταν ο 33χρονος Τζόνοβι Μακλέντον Τζούνιορ από το Μαϊάμισμπουργκ του Οχάιο πυροβόλησε στο διαμέρισμά του τον γιο του και την 27χρονη κοπέλα του.

Τα τηλεφωνήματα

Νομίζοντας ότι και οι δύο είναι νεκροί, τηλεφώνησε σε μέλος της οικογένειάς του λέγοντάς του ότι σκότωσε τη σύντροφό του και το παιδί του και ότι ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει.



Στη συνέχεια ο 33χρονος πήρε τηλέφωνο την αστυνομία λέγοντας ότι ως στρατιώτης είχε υπηρετήσει τριάμισι χρόνια στο εξωτερικό και ότι «ένιωθε κουρασμένος». «Απλά ζητάω συγγνώμη» πρόσθεσε λέγοντάς τους ότι πυροβόλησε το παιδί και το κορίτσι του. Κλείνοντας το τηλέφωνο ο Μακλέντον συνδέθηκε στο facebook και ατάραχος ξεκίνησε το live streaming του τρόμου. «Ηταν μεγάλη ημέρα, ήταν όμορφο που σας γνώρισα» ακούγεται να λέει ενώ βάζει πιστόλι στον κρόταφό του και ακολούθως τραβάει τη σκανδάλη βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα