Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 27 Μαρτίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 27 ΜαρτίουΔευτέρα, Μάρτιος 27, 2017 - 09:24

ΚΡΙΟΣ: Επειδή υπάρχει παρασκήνιο και θα χρειαστεί να αποκρυπτογραφήσετε κάποιες «υπόγειες» κινήσεις σε τρέχουσες υποθέσεις του εργασιακού χώρου σας, αλλά παράλληλα και σε κάποιες σχέσεις σας, μη βιαστείτε να πάρετε τις τελικές αποφάσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Επικεντρωθείτε στα θετικά που υπάρχουν στη ζωή σας, τα οποία αργότερα θα γίνουν πιο εμφανή, και καταπολεμήστε τη νευρικότητα, που δεν σας αφήνει να προχωρήσετε. Σταματήστε να αγχώνεστε, αν σε κάποια θέματα δεν έχετε βρει ακόμα λύση.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Μην ανοιχτείτε σε έξοδα πριν παγιώσετε μια ικανοποιητική οικονομική κατάσταση, γιατί έχετε την εύνοια να αντιπαρέλθετε πιο γρήγορα από άλλους τα εμπόδια που υπάρχουν. Δείξτε ότι μπορείτε να ελιχθείτε και εντυπωσιάστε ακόμα και τους πιο δύσπιστους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετριάστε τα καπρίτσια σας και αναζητήστε την ουσία αφήνοντας στην άκρη γκρίνιες, ώστε να μπορέσετε να διοχετεύσετε σωστά την ενέργειά σας, αντί να τη σπαταλάτε. Κάντε αλλαγές μέσα στη σχέση σας για να ανανεώσετε τον αισθηματικό τομέα σας.

ΛΕΩΝ: Οι προοπτικές να επιτύχετε κάτι καλύτερο στις συνεργασίες σας και στα οικονομικά σας είναι καλές, όμως απαιτείται να έχετε γερά νεύρα και διαλλακτικότητα. Μην ταυτιστείτε με ανθρώπους που δεν τους ξέρετε καλά και θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί η κούραση να είναι αρκετή για εσάς και να μην μπορείτε να την αποφύγετε, θα δημιουργηθεί όμως πολύ θετικό υπόβαθρο για την αύξηση των οικονομικών σας. Αποφύγετε επιπολαιότητες που μπορεί να σας στοιχίσουν ακριβά στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ: Από εσάς απαιτείται ευθυκρισία και όχι ολική αποδοχή των σχολίων που θα ακούσετε, γιατί διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να συγκεντρωθείτε στον στόχο σας. Με το να βάζετε το πείσμα μπροστά, όταν οι άλλοι αντιδρούν διαφορετικά, δεν κερδίζετε τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί η μέρα να ευνοεί τον εργασιακό τομέα σας, όμως απαιτείται και από μέρους σας προνοητικότητα, μέτρο και καλή οργάνωση, ώστε να βάλετε γερές βάσεις για το μέλλον. Μην ξεσπάτε στους γύρω σας, επειδή επιτρέπετε σε άλλους να σας καταπιέζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εξελίξεις γύρω από την εργασία σας τρέχουν και πρέπει να κινηθείτε πιο γρήγορα και πιο συντονισμένα για να μη χάσετε πολύτιμο χρόνο και σημαντικές ευκαιρίες. Μη σπαταλάτε τον χρόνο σε σας λεπτομέρειες που τελικά δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προδιαγραφές σήμερα είναι σε όλους τους τομείς άριστες, αλλά επειδή η καθημερινότητά σας, εκτός του ότι είναι αρκετά φορτωμένη, τείνει να γίνει βαρετή, καλό θα ήταν να προσέχετε τι θα υποσχεθείτε, τι θα πείτε και προπαντός τι πρόκειται να υπογράψετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μελετήστε προσεκτικά κάθε σοβαρή απόφαση που παίρνετε, σκεπτόμενοι τη βελτίωση της οικονομικής σας θέσης, μια που οι καθυστερήσεις θα είναι τόσες όσες και οι ευκαιρίες. Αν θέλετε να πετύχετε, χρησιμοποιήστε τον λόγο σας, αλλά και τη διαίσθησή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη βιάζεστε να επεκταθείτε κοινωνικά, πιέζοντας τους άλλους, γιατί υποσχέσεις που σας έδωσαν κάποιοι είναι πιθανόν να μην εκπληρωθούν στον βαθμό που περιμένετε. Μοιραστείτε ευθύνες και υποχρεώσεις με οικεία πρόσωπα και μη τα φορτώνεστε όλα εσείς.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα