Τί προβλέπουν τ’ άστρα από 27.3 -2.4.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Ο νόμος της έλξης λειτουργεί υπέρ σας τώρα, άφθονες ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο έρχονται στο δρόμο σας, χάρη στην ετήσια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Κάντε μια ευχή στα αστέρια, ορίστε κάποιους νέους στόχους που θέλετε να πετύχετε και να είστε όσο το δυνατόν σαφέστεροι. Τι θα θέλατε να επιτευχθεί σε έξι μήνες από τώρα, με την αντίστοιχη Πανσέληνο στο ζώδιό

σας; Πού θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο και με ποιους θέλετε να μοιραστείτε τη ζωή σας σε καθημερινή βάση; Δημιουργήστε ένα όραμα και αγωνιστείτε για να το πετύχετε. Και κυρίως, στρέψτε όλη σας την προσοχή στον εαυτό σας. Ακόμα κι αν κάποιοι ζητούν μέρος του χρόνου σας, εξηγήστε τους ότι χρειάζεστε ρεπό για να κάνετε αυτό που επιθυμείτε. Έχετε το συμπαντικό πράσινο φως για να γίνετε λίγο… εγωιστές και ιδιοτελείς.

Ώρα να κάνετε κάτι για την οικονομική σας κατάσταση! Με τον Ερμή να ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι στο δεύτερο οίκο σας, τον οίκο των χρημάτων σας, θα μπορούσατε να έχετε πρακτικές ιδέες για την οικονομική ευημερία σας. Ερευνήστε, διαβάστε και επικοινωνήστε με τους κατάλληλους οικονομικούς συμβούλους. Ξεκινήστε τη λήψη μέτρων για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης από τώρα, αποδεχτείτε μια νέα εργασία που σας πληρώνει καλύτερα, θέστε ένα νέο οικονομικό πρόγραμμα ή διαπραγματευτείτε μια επένδυση, συμβουλευόμενοι έναν εμπειρογνώμονα. Δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να ξεκινήσετε την αποταμίευση χρημάτων ή ένα επιχειρηματικό σχέδιο, αν κατανοήσετε ότι είναι εφικτό να γίνουν τα οικονομικά σας όνειρα και σχέδια πραγματικότητα. Συμβουλή: Ερευνήστε το πραγματικό κόστος του αντικειμένου που θέλετε να αγοράσετε ή να επενδύσετε και κάντε σωστή εκτίμηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε λιοντάρι σε κλουβί! Η Νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, της ανάπαυσης, σας κάνει υπερκινητικούς, σας είναι δύσκολο να χαλαρώσετε. Νιώθετε ότι δεν είστε και τόσο καλά καθώς αναπολείτε το ζοφερό παρελθόν, αισθάνεστε μια συναισθηματική υπερφόρτωση, είστε σε δίλημμα: Να συγχωρήσετε ή να εκδικηθείτε; Αποστασιοποιηθείτε από ανθρώπους που σας δημιουργούν αναταραχή και οι οποίοι δεν μπορούν να σας κατευθύνουν σωστά. Επίσης, απομακρυνθείτε από εκείνους που συνεχώς εκλιπαρούν τη βοήθειά σας, ξέρετε… θέλετε να τους κάνετε να αισθανθούν καλύτερα, αλλά τι γίνεται με τις ανάγκες σας; Η ευκολότερη λύση είναι να βρίσκεστε με φίλους που εμπιστεύεστε και είναι ειλικρινείς. Σκεφτείτε επίσης ότι αν δεν είστε διαθέσιμοι, αυτό θα μπορούσε να τους ενθαρρύνει να ασχοληθούν μόνοι τους με τα δικά τους προβλήματα, αντί να σας χρησιμοποιούν ως δεκανίκι.

Μακριά από το πείσμα, την ισχυρογνωμοσύνη και τη λογοκρισία, να είστε χαλαροί! Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, ξεκινά μια μεγάλη περιοδεία στο ζώδιό σας και λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Η αλήθεια είναι τώρα το πιο σημαντικό πράγμα για εσάς, αλλά ο αγγελιοφόρος των θεών σας προειδοποιεί: Θα μπορούσατε να εκτοξεύσετε στους γύρω σας οργή, πείσμα και θυμό που έχουν κατασταλεί μέσα σας, ειδικά κατά τη διάρκεια που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, από τις 10 ως τις 20 Απριλίου. Προτού εξαπολύσετε ύβρεις ή δώσετε διαταγές υπό την επήρεια των συναισθημάτων σας, ελέγξτε τις προθέσεις των άλλων. Φροντίστε οι συζητήσεις σας να είναι εποικοδομητικές, χτίζοντας γέφυρες αντί να τις καίτε. Ανανεώστε το προφίλ σας στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και βεβαιωθείτε ότι προβάλετε τον αληθινό εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, σας ενθαρρύνει να προβάλετε τις καινοτόμες ιδέες σας και την εφευρετικότητά σας σε μια νέα ομάδα. Αυτή η ομάδα, αν και πιθανώς μπορεί να αποτελείται από άτομα με διαφορετικές ιδέες και αντιλήψεις, εν τούτοις όλοι μαζί μάχονται για ένα μεγάλο όραμα. Εάν αναζητάτε να προβληθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι είναι βέβαιο ότι θα σας αποδεχτούν με ενθουσιασμό. Είστε στο κοινωνικό προσκήνιο, γνωρίζετε νέους φίλους, προβάλετε τις πρωτοπόρες ιδέες σας. Το φεγγάρι σάς σπρώχνει επίσης να ψάξετε για νέες δραστηριότητες, που σας δημιουργούν χαρά και ευτυχία και οι οποίες παίρνουν μακριά τη μονότονη ρουτίνα σας. Έχετε μια ιδέα για μια εφαρμογή, ένα blog ή μια online επιχείρηση; Το φεγγάρι σάς ωθεί να ξεκινήσετε από τώρα να αναπτύσσετε τα σχέδιά σας και θα δείτε τα αποτελέσματα σε έξι μήνες από τώρα, με την αντίστοιχη Πανσέληνο.

Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, κινείται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σας βοηθά να επουλώσετε τις πληγές της ψυχής σας και να δώσετε ένα τέλος στον πόνο σας. Το μυαλό σας γυρίζει γύρω από μια παλιά προδοσία και αισθάνεστε κάπως βαριά συναισθηματικά τώρα. Ίσως κάνετε εκκαθάριση από παλιά αντικείμενα που βρίσκονται στα συρτάρια σας και φέρνουν στο μυαλό σας σκοτεινές αναμνήσεις, αγωνίζεστε να ξαναγεμίσετε το συναισθηματικό κενό που άφησαν κάποιοι. Μη φοβηθείτε να μείνετε μόνοι στο δωμάτιό σας, είναι τώρα πολύ καλύτερο για την ψυχή σας να απολαύσετε τη μοναξιά σας, χωρίς να έχετε δίπλα σας τους φίλους σας ή την τρελή διασκέδαση που συνήθως επιδιώκετε. Ξεκινήστε την περισυλλογή, αφήστε στην άκρη τη συνήθη φλυαρία σας και να είστε πιο χαλαροί και δεκτικοί στα μηνύματα που σας στέλνει το σύμπαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ποιο είναι το επόμενο σκαλί για να ανέβετε; Η Νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας ωθεί να ορίσετε νέους επαγγελματικούς στόχους που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Ίσως μερικές από τις φαντασιώσεις σας εκπληρωθούν, παίρνετε επιτέλους αυτήν την ηγετική θέση στην εργασία σας ή ξεκινάτε τη δική σας επιχείρηση. Ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να κάνετε πράξη μια από τις πιο ευφάνταστες ιδέες σας; Καταγράψτε τους στόχους σας στην καριέρα σας από τώρα και θα φτάσουν στο απόγειό τους σε έξι μήνες, με την αντίστοιχη Πανσέληνο. Αναζητάτε μια νέα δουλειά; Στείλτε το βιογραφικό σας προβάλλοντας τα ταλέντα σας και τις ικανότητές σας, και θα ανταμειφθείτε. Αν αναζητούσατε καιρό τώρα μια κατ’ οίκον εργασία ή την ανάληψη ενός νέου έργου, τα αστέρια σάς δίνουν επιπλέον πάθος και δύναμη για να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε.

Οι καινοτόμες ιδέες σας βρίσκονται σε άνοδο, καθώς ο Ερμής κινείται στον κοινωνικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Είστε τώρα περισσότερο επιλεκτικοί με τους φίλους σας και τις ομάδες σας, ίσως ακόμα ανακαλύψετε εφαρμογές στο διαδίκτυο που αυξάνουν τα οικονομικά σας ή απλά διαθέτετε κάποια από τα χρήματά σας για μια εξειδικευμένη γνώση. Επειδή σίγουρα θα είστε σε ζήτηση, επιλέξτε τα κατάλληλα άτομα έτσι ώστε να μην εξαντληθείτε με ένα εκατομμύριο προσκλήσεις. Ίσως ακόμα προβάλετε τις ιδέες σας σε ένα βίντεο ή παρακολουθήσετε κάποια επαγγελματικά σεμινάρια, προκειμένου να αυξήσετε το εισόδημά σας. Μήπως κυνηγάτε το μεγάλο θησαυρό; Ξεκινήστε ένα κερδοφόρο νέο εγχείρημα ή μια online επιχείρηση και σύντομα θα γίνετε πλούσιοι!

ΛΕΩΝ

Αγωνίζεστε για την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας! Η Νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας οδηγεί σε μια νέα πορεία, στο δρόμο προς την ελευθερία και τη γνώση. Είτε θέλετε να απελευθερωθείτε από την πίεση που σας ασκεί η εργασία σας, είτε από μια αδιέξοδη ερωτική σχέση, το φεγγάρι σάς καλεί να υιοθετήσετε την αρχή να ζείτε για το τώρα και να αφήσετε το αύριο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, να επεκτείνετε την επιχείρησή σας σε άλλη πόλη ή το εξωτερικό, να ξεκινήσετε νέες επιχειρηματικές συνεργασίες, να κάνετε το πρώτο βήμα για ένα επιχειρηματικό σχέδιο ή να δημοσιοποιήσετε ένα κερδοφόρο νέο έργο. Ονειρεύεστε από τώρα τις παραλίες της μαύρης άμμου της Σαντορίνης ή κάποιον άλλο απομακρυσμένο προορισμό; Αυτή η Νέα Σελήνη τονίζει τα διεθνή ταξίδια και ήρθε η ώρα να κλείσετε εισιτήρια (ή να ξεκινήσετε την εξοικονόμηση χρημάτων) για την επόμενη περιπέτειά σας.

Ο Ερμής κινείται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και έχετε πρακτικές ιδέες για την επαγγελματική σας επιτυχία ή επισφραγίζετε το όνομά σας σε μια φιλόδοξη, νέα θέση. Είναι σίγουρα δελεαστικό να συζητάτε τα οικονομικά σας με τους συνεργάτες σας ή τους συναδέλφους σας ή να βιάζεστε να υπογράψετε μια κερδοφόρα επαγγελματική συμφωνία, αλλά το σύμπαν απαιτεί την προσοχή σας. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 10 ως τις 20 Απριλίου και θα χρειαστεί να κάνετε τα πάντα με τη δέουσα επιμέλεια. Η κοινωνική δικτύωση είναι απαραίτητη για να πάτε μπροστά, έτσι κοινωνικοποιηθείτε στρατηγικά με ανθρώπους σε υψηλές θέσεις. Ίσως και να κάνετε μια ανεκτίμητη γνωριμία με κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει στις φιλοδοξίες σας. Προσφέρετε εθελοντικά το χρόνο σας στην εργασία σας κι αυτό θα συμβάλει θετικά στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια σχέση που μπορεί να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς. Με τη Νέα Σελήνη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, βγαίνετε και πάλι στο ερωτικό παιχνίδι, μόνο που αυτήν τη φορά δε θα συμβιβαστείτε με σχέσεις της μιας βραδιάς. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη σπαταλήσετε σε εφήμερες και επίπονες σχέσεις. Θα προτιμούσατε να επενδύσετε σε ανθρώπους, μέρη και πράγματα που έχουν ποιότητα. Δώστε προσοχή στις νέες σχέσεις και τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας τις επόμενες δυο εβδομάδες. Ίσως ήρθε η ώρα να βάλετε δαχτυλίδι, να αγοράσετε ακίνητο ή να υπογράψετε μια μακροχρόνια οικονομική συμφωνία. Να είστε ανοιχτοί σε οτιδήποτε μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας, οι στόχοι σας θα υλοποιηθούν μέσα στους επόμενους έξι μήνες.

Δεν υπάρχει πλέον λεπτότητα στην ομιλία σας! Ο Ερμής κινείται στον ειλικρινή ένατο οίκο σας και θέλετε να μάθετε την αλήθεια με οποιοδήποτε κόστος. Πετάξτε τη μάσκα και να είστε ειλικρινείς, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να απομακρυνθείτε από ορισμένες σχέσεις σας. Αλλά να θυμάστε, η «αλήθεια» δεν είναι ίδια για όλους. Αφού υποστηρίξετε τις απόψεις σας, ακούστε τη γνώμη των άλλων και εξετάστε τις ιδέες τους, αλλιώς θα μπορούσατε να χαρακτηριστείτε πεισματάρηδες και άκαμπτοι. Από τη θετική πλευρά, ο Ερμής μπορεί να σας βοηθήσει να επεκτείνετε το μυαλό σας και να διευρύνετε τους γνωστικούς και κοινωνικούς ορίζοντές σας. Εγγραφείτε σε ενδιαφέροντα μαθήματα και σεμινάρια, αυτά που θα μάθετε τώρα θα αναγνωριστούν στο εγγύς μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσετε τη δύναμη που υπάρχει στη συνεργασία. Η Νέα Σελήνη ηλεκτρίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και σας ωθεί να ψάξετε το άλλο σας μισό, είτε στην αγάπη, είτε στη συνεργασία. Αναζητάτε πολλά προσόντα από τους υποψηφίους συντρόφους και συνεργάτες σας, στόχος σας είναι η μακροβιότητα αυτής της σχέσης και η δέσμευση. Θα μπορούσατε ακόμη και να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα κάποιον/α από τον υπάρχοντα κοινωνικό κύκλο σας. Ενώ ως κοινωνικό ζώδιο που είστε, ξέρετε πολλούς που θέλουν την παρέα σας, εσείς τώρα επιλέγετε ψυχές που σας υποστηρίζουν ανεπιφύλακτα. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε τη σχέση σας ή μια συνεργασία σας πιο αποκλειστική; Είτε για επαγγελματικούς λόγους ή στην αγάπη, ενώνετε επίσημα τις δυνάμεις σας και νιώθετε περισσότερη εγγύτητα.

Ο Ερμής κινείται στον παθιασμένο και έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας σε ένα μακρύ ταξίδι, που θα διαρκέσει αρκετές μέρες και οι δυνάμεις του πάθους σας και της αποπλάνησης θα είναι έντονες! Μπορείτε να γοητεύσετε με μια σας λέξη, αλλά να είστε επιλεκτικοί, έτσι ώστε να προσελκύσετε ανθρώπους που μπορούν να ταιριάξουν με τις ιδέες σας και το βάθος της ψυχής σας. Δεν θα έχετε τώρα τη διάθεση για επιφανειακές συζητήσεις και άτομα, αλλά αν κάποιος/α τώρα έλθει στη ζωή σας και νιώθετε την ερωτική χημεία σε πολλαπλά επίπεδα (σεξουαλικά, συναισθηματικά και επικοινωνιακά), δεν θα αφήσετε αυτό το άτομο να σας ξεφύγει. Έχετε τώρα μια μυστικιστική γοητεία και σας αρέσει να συζητάτε πνευματικά θέματα. Το καλύτερο; Ο Ερμής αναδεύει επίσης τις διαισθητικές σας δυνάμεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι έχετε κάνει για να έχετε βέλτιστη υγεία; Η Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, σας επισημαίνει να βρείτε τρόπους για να έχετε μια υγιεινή διαβίωση και να αποκαταστήσετε την ενεργητικότητά σας. Ίσως αποφασίσετε να ξεκινήσετε γυμναστήριο ή απλά να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες. Στις επόμενες ημέρες, καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να είστε πιο ευπαρουσίαστοι στο γραφείο σας ή πιο αποδοτικοί και παραγωγικοί ή αγωνίζεστε να βελτιώσετε τις συναδελφικές σας σχέσεις. Ενώ μπορεί να είστε εργατικοί και επιμελείς, το να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και να κάνετε διασυνδέσεις με άτομα που έχουν ισχυρή επιρροή, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ανεβείτε επαγγελματικά μέσα στους επόμενους έξι μήνες.

Αντί να κάνετε μονόλογο, ξεκινήστε διάλογο! Ο Ερμής κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας κάνει να ποθείτε στενές σχέσεις, συντροφικότητα και βαθιές συνομιλίες. Αν είστε μόνοι, συναντάτε ένα ελκυστικό άτομο, το οποίο έχει ιδέες που συμπληρώνουν τις δικές σας. Αν είστε σε σχέση, κάνετε συνομιλίες για σταθερότητα και δέσμευση, ίσως ακόμα γίνει η σχέση σας πιο οικεία ή ακόμα και επίσημη. Ίσως ακόμα βρείτε τρόπους να θεραπεύεστε τη σχέση σας αντιμετωπίζοντας τα εμπόδια με κατανόηση και ειλικρινή διάλογο. Ο Ερμής θα μείνει στον οίκο των σχέσεων για μια παρατεταμένη χρονική περίοδο και κατά το διάστημα από 10 ως 20 Απριλίου, που θα είναι ανάδρομος, θα μπορούσατε να επανασυνδεθείτε με μια παλιά αγάπη ή να αναβιώσει μια συνεργασία με ένα δημιουργικό άτομο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άνοδο και λάμψη, πάθος και γοητεία σάς χαρίζει η Νέα Σελήνη στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, το αστέρι σας λάμπει ψηλά στον ουρανό. Τι θέλετε να πετύχετε τους επόμενους έξι μήνες; Μήπως να βρείτε το μεγάλο πάθος; Ή έχετε βάλει στόχο τους επαίνους και τα μεγαλεία; Το ανταγωνιστικό και φλογερό πνεύμα σας ξεχωρίζει, όλοι οι θαυμαστές σας έχουν στραμμένα τα μάτια τους πάνω σας κι εσείς επιλέγετε πιο θήραμα θα κατακτήσετε. Περιβάλλεστε από άτομα δυναμικά, που έχουν πάθος για ζωή και σας μεταδίδουν τη θετική τους διάθεση, σας κάνουν να νιώθετε πιο ευτυχισμένοι. Οι άνθρωποι που περιορίζουν την ευτυχία σας, απλά δεν έχουν τώρα θέση στη ζωή σας. Και ειδικά σε ό,τι αφορά την εξεύρεση της αγάπης, δεν αποδέχεστε τίποτα λιγότερο από αυτό. Επίσης, προβάλλοντας τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, θα επιταχύνει την κοινωνική ανάβασή σας, οπότε τολμήστε!

Ο Ερμής στον καθημερινό και υγιή έκτο οίκο σας, σας βοηθά να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και τη ζωή σας, αντιμετωπίζετε όλες αυτές τις πολύπλοκες λεπτομέρειες και δουλεύετε έξυπνα και με σύστημα, πράγμα το οποίο αυξάνει την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα στην εργασία σας. Αυτή θα είναι μια πολύ παραγωγική περίοδος για σας, όσο είστε οργανωμένοι και δεν κάνετε υπερβολικά περίπλοκα σχέδια. Θα μπορούσατε να εγγραφείτε σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο θα συμβάλει θετικά στην άνοδο των οικονομικών σας. Ή ακόμα σκέφτεστε πώς θα είστε περισσότερο σε φόρμα και ενδιαφερθείτε για το τι είδους φαγητό τρώτε, πράγμα το οποίο μπορεί να σας γίνει εμμονή στο μυαλό σας. Τώρα η ζωντάνια και η ευεξία σας είναι σημαντικές, οπότε μπορεί να ξεκινήσετε δίαιτα ή να πάτε στο γυμναστήριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναζητάτε την ηρεμία του σπιτιού σας και χρόνο για τη φροντίδα του εαυτού σας, καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αγαπάτε τον τόπο πού ζείτε; Αν ναι, το να μείνετε στη φωλιά σας, σας βοηθά να αισθανθείτε ήρεμα αι άνετα. Αν όχι, σερφάρετε στο διαδίκτυο στις λίστες ακίνητων, θα μπορούσατε να ανακαλύψετε το σπίτι των ονείρων σας. Καθώς θέλετε να μείνετε περισσότερο στο σπίτι σας, ίσως εμπνευστείτε να δοκιμάσετε νέα πράγματα στη διακόσμηση ή απλά ξεφυλλίζετε παλιά άλμπουμ με οικογενειακές φωτογραφίες από τη ζωή σας και παρασύρεστε από τις συγκινήσεις σας και μια γλυκιά νοσταλγία. Μια ομάδα γυναικών που θα συναντήσετε τώρα, θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας τους επόμενους έξι μήνες.

Είστε εκφραστικοί, απογειώνεστε ρομαντικά και ερωτικά, καθώς ο Ερμής κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Έχετε το δικό σας μοναδικό τρόπο να γοητεύσετε τους θαυμαστές σας, έτσι ίσως βρείτε την τόλμη και το θάρρος να δηλώσετε την αγάπη σας με ένα μήνυμα στο Facebook. Απολαμβάνετε τη διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι, επιδιώκετε περισσότερη πολυτέλεια και άνεση στην καθημερινή σας ζωή, με την αγορά αντικειμένων που έχουν αξία και διάρκεια στο χρόνο, αντί αγοράζοντας κάτι που δεν είναι ποιοτικό. Σκέφτεστε την ποιότητα έναντι της ποσότητας, τόσο στην ερωτική σας ζωή όσο και στα υλικά αγαθά, έχετε πρακτικές και λογικές ιδέες για να έχετε τον προϋπολογισμό σας ισορροπημένο. Προσέξτε όμως, γιατί το πείσμα και αλαζονεία σας θα μπορούσαν να σας απομακρύνουν από κάποια άτομα, ειδικά όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος, από τις 10 ως τις 20 Απριλίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υποδεχτείτε νέα άτομα στη ζωή σας! Η Νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας αυξάνει την ανάγκη σας για κοινωνική δικτύωση, έτσι σας φέρνει ανθρώπους με τους οποίους μαζί μπορείτε να συνεργαστείτε για ένα έργο ή να ενώσετε τα κοινά σας ενδιαφέροντα. Προβάλετε τις πρωτοπόρες ιδέες σας και τα φυσικά ταλέντα σας της διόρασης και της δυνατής επιχειρηματολογίας. Μια νέα συνεργασία θα μπορούσε να σας αποφέρει οφέλη μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Έχετε έμπνευση μέσα από πληροφορίες, παραγωγικές συζητήσεις και τολμηρές ιστορίες. Κάντε λοιπόν θετική χρήση της πνευματικής σας οξύνοιας, ξεκινώντας ένα συγγραφικό έργο ή γράφοντας τις θέσεις σας σε ένα blog ή κάνοντας μια νέα επαγγελματική συμφωνία. Παρά το ανεξάρτητο πνεύμα σας, είστε απλά πιο ευτυχισμένοι όντας με τους ανθρώπους και κάνοντας συζητήσεις για ποικίλα θέματα.

Ποιος τρέχει για όλον τον κόσμο; Τα λόγια σας διέπονται από συναισθηματισμό και ευαισθησία, προφέρετε τις σωστές συμβουλές σας στους αγαπημένους σας, οι ιδέες σας θα είναι μια πηγή δύναμης και έμπνευσης για τους άλλους, καθώς ο Ερμής κινείται στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Αναλώνετε τώρα περισσότερο χρόνο συζητώντας με τα σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας, ίσως ακόμα φιλοξενήσετε κάποια άτομα στο χώρο σας. Αναπτύσσετε στενότερους συναισθηματικούς δεσμούς με τις γυναίκες, τα μέλη της οικογένειάς σας και τους συγγενείς σας, επικοινωνείτε μαζί τους πιο τακτικά ή κάνετε ένα ταξίδι μαζί. Ίσως ακόμα διαθέσετε κάποια από τα χρήματά σας στη διακόσμηση του σπιτιού σας ή βοηθήσετε οικονομικά κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ

Γίνεστε πιο ορθολογιστές και προσγειωμένοι, καθώς η Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ωθεί να βρείτε νέους τρόπους για να σταθεροποιήσετε την οικονομική σας κατάσταση και σας βοηθά να επικεντρωθείτε σε πρακτικά ζητήματα και ανησυχίες. Το φεγγάρι επιμένει να περιορίσετε τα περιττά έξοδά σας και να έχετε έναν πιο πρακτικό τρόπο σκέψης γύρω από τα χρήματα. Τα ακριβά αντικείμενα δεν είναι πάντα τα καλύτερα και μερικές φορές μπορεί να σας στερήσουν τα χρήματα πληρωμής του ενοικίου σας και των λογαριασμών. Αλλά δεδομένου ότι σας αρέσουν τα απλά πράγματα της ζωής, μπορείτε να ξεκινήσετε από τώρα να βάλετε κάποια χρήματα στην άκρη για τις δύσκολες μέρες. Ψάχνετε για μια πιο επικερδή απασχόληση, καλύτερες αμοιβές ή να αλλάξετε τις συνθήκες στην τρέχουσα εργασία σας; Αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να σας δώσει την ώθηση για αλλαγές, ακόμη και μια προσφορά εργασίας εντός των προσεχών ημερών.

Αν θέλετε να πείτε κάτι, το λέτε ανοιχτά! Ο εκφραστικός Ερμής ξεκινά την περιοδεία του στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, και έχετε ευγλωττία και λεκτική επιδεξιότητα για να πάρετε αυτό θέλετε. Τώρα μιλάτε συνεχώς για διασκέδαση και ταξίδια, κάνετε συνομιλίες με όλον τον κόσμο, όπου κι αν βρεθείτε. Ίσως σκεφτείτε να γράψετε ένα βιβλίο ή απλά προβάλετε με άνεση τις ιδέες σας στα κοινωνικά δίκτυα. Έχετε τον τρόπο να μεταδώσετε το μήνυμά σας στους γύρω σας και τις πρακτικές ιδέες για να μετατρέψετε μια αφηρημένη ιδέα σε κάτι απτό. Ίσως ακόμα συνεργαστείτε με έναν αδελφό, φίλο ή συνάδελφο και από κοινού βλέπετε την αύξηση των χρημάτων σας.

The post Τί προβλέπουν τ’ άστρα από 27.3 -2.4.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, νέα, φως, δίλημμα, λύση, επήρεια, blog, online, εισιτήρια, σημαίνει, επιρροή, υγιή, facebook, προσφορες, κινηση στους δρομους, βιογραφικο, διαιτα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, www.facebook.com, αξια, απολυσεις στο δημοσιο, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, τελος του κοσμου, η ζωη, αποτελεσματα, αμοιβες, διακοσμηση, βιντεο, αγγελιοφορος, βημα, γνωμη, γνωση, εργασια, θαρρος, καθημερινη, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, οριζοντες, περιοδος, πιεση, προγραμμα, σεληνη, φωτογραφιες, φως, χημεια, ωθηση, ωρα, blog, αγαπη, αγορα, αυξηση, αναμνησεις, απλα, αστερια, ατομο, εβδομαδες, βιβλιο, βοηθεια, βρειτε, φαγητο, γινει, γινεται, γνωριμια, γοητεια, δευτερο, διαστημα, δυναμη, δειτε, δικη, δίλημμα, δωσει, διαδικτυο, δικτυα, εγχειρημα, ευτυχια, υπαρχει, εισιτήρια, εκκαθαριση, εκτιμηση, ελευθερια, ελξης, εβδομαδα, εμμονη, εμπνευση, ενδιαφεροντα, εξελιξη, εξι, εξοδα, επιρροή, επήρεια, επιτυχια, ερμης, ερχονται, ευεξια, ευημερια, εφαρμογες, ζωη, ζωδιο, ζωης, ζοφερο, υγιή, ιδεα, ιδεες, ιδια, ηρεμια, οικο, ομιλια, ηρεμα, λαμψη, λεπτομερειες, ληψη, λύση, λιονταρι, λογια, μακρια, ματια, μηνυματα, μηνες, μοναξια, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, ονομα, οντας, οραμα, παθος, πηγη, πεισμα, ποιοτητα, προβληματα, ψυχη, ρεπο, ρολο, σεμιναρια, σιγουρα, συντομα, σπιτι, συμπαν, σχεδια, σχεδιο, ταξιδια, τολμη, φεγγαρι, φυσικα, φλυαρια, φορμα, φωλια, φορα, χατζηβασιλειου, χαρα, ψηλα στον ουρανο, ομορφα, δαχτυλιδι, δωματιο, εφαρμογη, ειλικρινεις, εξυπνα, γινετε, μεινει, μπροστα, ομαδες, οργη, παιχνιδι, πληροφοριες, πληγες, σημαίνει, ταξιδι, online, θεματα, θεσεις, θετικα, υγειας, θηραμα, υλικα, ψυχες
Τυχαία Θέματα