Οι Ελληνες celebrities που θα παρελάσουν στις ΗΠΑ

SHOWBIZΟι Ελληνες celebrities που θα παρελάσουν στις ΗΠΑΣάββατο, Μάρτιος 25, 2017 - 15:00

Με μια βαλίτσα στο χέρι, άλλοτε για business, αλλά οι περισσότεροι για relax και pleasure, επιχειρηματίες και celebrities αλωνίζουν τον πλανήτη, μακριά από τη θλιβερή εικόνα που παρουσιάζει η κοσμική Αθήνα.

Αν και η επέτειος της 25ης Μαρτίου, μαζί με

την εορτή του Ευαγγελισμού, για τους προνομιούχους συμπατριώτες μας έχει συνδεθεί με ταξίδια σε Λονδίνο και Ντουμπάι, λόγω των πρόσφατων τρομοκρατικών γεγονότων πολλοί ακύρωσαν την τελευταία στιγμή τις διακοπές τους στη βρετανική πρωτεύουσα.

Στη Φλόριντα των ΗΠΑ πετάχτηκε η Κατερίνα Παναγοπούλου, καθώς η εθνική πρέσβειρα της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό και για το Ευ Αγωνίζεσθαι ήταν επίτιμη καλεσμένη του δημάρχου του Τάρπον Σπρινγκς Chris Alahouzos, όπου την παράσταση έκλεψε η επίδειξη των ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς.

Γιορτινό κλίμα

Το κλίμα είναι γιορτινό και εξίσου ευχάριστο στη Νέα Υόρκη, όπου ήδη βρίσκονται για mini διακοπές η Σήλια Κριθαριώτη, η Χρυσούλα Κέρος και ο Μανώλης Περατικός. Διακεκριμένοι Ελληνες ομογενείς, όπως η οικογένεια του John Catsimatidis, αλλά και η εκκεντρική γλύπτρια Μάρα Καρέτσου, μαζί με τους νεοεκλεγέντες συνεργάτες του πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ και τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν την καθιερωμένη παρέλαση της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στην 5η Λεωφόρο.

Μάλιστα, η σοπράνο Αναστασία Ζαννή θα απαγγείλει τον εθνικό μας ύμνο και θα τραγουδήσει στο Parade Reception. Πάντως, ο ηθοποιός Φαίδων Κεφαλέας, ο οποίος το περισσότερο διάστημα πλέον ζει μόνιμα στο Μανχάταν, πετάχτηκε για relax στις Μπαχάμες και «παρελαύνει» με τους κοιλιακούς-φέτες στην πριβέ παραλία του ξενοδοχείου «The Cove Atlantis», δείχνοντας στις πλούσιες Αμερικανίδες τουρίστριες τι εστί ελληνική ομορφιά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα