“Γυναίκες που υπήρξαν στη ζωή μου έχουν κάνει εκτρώσεις… Φοβόμουν πως θα με εκμεταλλευτούν μέσω του παιδιού”

Είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστής, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντυξή του στο περιοδικό People, τόνισε: «Δεν το επιδιώκω. Αν γίνει, θα το κάνω για την Κατερίνα. Δεν θέλω, όμως, να αποκτήσουμε παιδί με τη μέθοδο της επιστήμης, αλλά με φυσιολογικό τρόπο και θα σου πω το γιατί: Γυναίκες που υπήρξαν στη ζωή μου έχουν κάνει εκτρώσεις και το θεωρώ πολύ εγωιστικό μετά από τόσα παιδιά που ρίξαμε να γίνει με διαφορετικό τρόπο. Μετάνιωσα για αυτές τις εκτρώσεις, αλλά φοβόμουν πως θα με εκμεταλλευτούν μέσω του παιδιού.

Γι’ αυτό και αν ξαναγίνω πατέρας, θέλω να γίνει χωρίς εξωσωματική».και στον Μαρινο Βυθούλκα παραχώρησε ο Σταμάτης Γονίδης και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως στο παρελθόν γυναίκες που είχε σχέση, έκαναν εκτρώσεις καθώς ο ίδιος φοβόταν πως ήθελαν να τον εκμεταλλευτούν μέσω του παιδιού.

Πρόκειται για τον Σταμάτη Γονίδη, ο οποίος είναι μαζί με τη σύζυγό του, Κατερίνα Κουργιουξίδη, δεκατρία χρόνια. Πρόπερσι μάλιστα ενώθηκαν και με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κύθνο.

The post “Γυναίκες που υπήρξαν στη ζωή μου έχουν κάνει εκτρώσεις… Φοβόμουν πως θα με εκμεταλλευτούν μέσω του παιδιού” appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα