Η Νάργες του Μουρούτσου με τήβεννο και πτυχίο

SHOWBIZΔουλεύει και συντηρείται μόνη της από τα 17 Η Νάργες του Μουρούτσου με τήβεννο και πτυχίοΤετάρτη, Φεβρουάριος 28, 2018 - 15:18

❱❱ Την ώρα που ο Μιχάλης Μουρούτσος δίνει ολημερίς τη μάχη της επιβίωσης στον Αγιο Δομίνικο με ένα μαγιό, η Λαουρίτα του -κατά κόσμον Λάουρα Νάργες- φορά την επιβλητική τήβεννο και παίρνει δεύτερο πτυχίο!

Το κορίτσι του παίκτη του «Survivor» και πρώην survivor και η ίδια,

μετά τις σπουδές του στη δημοσιογραφία, πήρε πτυχίο στο business marketing, με στόχο του χρόνου να ξαναφορέσει τον μαύρο... χιτώνα και να κρατήσει στα χέρια του το μεταπτυχιακό του στο marketing management.
«Μετά από πολύ άγχος, στρες, αϋπνία, έρευνα, ανάλυση, powerpoint, excel, word, ξανά αϋπνία και άγχος, είναι γεγονός: το πήραμε το πτυχίο!



Η χθεσινοβραδινή μου αποφοίτηση αποτελεί σημαντικό σταθμό στη ζωή μου. Δουλεύω και συντηρούμαι μόνη μου από τα 17 μου χρόνια, όταν -τότε- ήρθα (τυχαία) στην Ελλάδα. Η εκπαίδευσή μου και η ακαδημαϊκή μου σταδιοδρομία, όμως, βρίσκονταν ανέκαθεν σε υψηλή προτεραιότητα. Οχι, δεν είναι εύκολο να προσπαθείς να ζήσεις, να χτίσεις μία επαγγελματική διαδρομή και να σπουδάζεις και παράλληλα…» έγραψε, μεταξύ άλλων, η ξανθιά παρουσιάστρια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα