Βρετανοί τουρίστες για «όσκαρ» φάρσας

16:43 9/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΒρετανοί τουρίστες για «όσκαρ» φάρσαςΠέμπτη, Ιούνιος 9, 2016 - 16:41

Βγήκαν για μια νύχτα ξέφρενου κεφιού στο διαβόητο θέρετρο της Κύπρου, την Αγία Νάπα, και τελικά βρέθηκαν να ξημερώνονται στη Συρία. Η περιπέτειά τους έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα από το διαδίκτυο, προκαλώντας αίσθηση. Τι κρίμα, όμως, που ήταν ένα ψέμα!!!

Ο Βρετανός νεαρός με τους δύο φίλους του προκάλεσε εντύπωση με την αφήγηση της περιπέτειάς του και απόλαυσε αρκετές ώρες δημοσιότητας, προτού αποκαλύψει ότι όλα ήταν αποκύημα της φαντασίας

του. Ο 25χρονος Λιούις Ελις από το Μάντσεστερ υποστήριξε ότι κατέληξε μαζί με τον 19χρονο Αλεξ ΜακΚόρμικ και τον 23χρονo Τζέιμς Γούλμαν στο λιμάνι Ταρτούς της Συρίας επειδή επιβιβάστηκαν σ' ένα πλοιάριο που πίστεψαν ότι ήταν από αυτά που ξανοίγονται στο πέλαγος για να δώσουν την ευκαιρία στους τουρίστες να δουν τα δελφίνια.

Αυτή η περιπέτεια, όμως, αποδείχτηκε μια ευφάνταστη ιστορία, αφού, όπως παραδέχτηκε ο Ελις, που έχει κανάλι στο YouTube, το οποίο είναι αφιερωμένο στις ιντερνετικές φάρσες, την έβγαλε από το μυαλό του. Η αλήθεια είναι ότι έγιναν πιστευτοί παρά την αδιανόητη σκηνή που περιέγραψαν, δίνοντας γλαφυρές λεπτομέρειες όπως ότι, όταν έφτασαν στο συριακό λιμάνι, συνάντησαν Σύρους στρατιώτες. Κι όταν κατάφεραν να τους εξηγήσουν τι είχε συμβεί, οι στρατιώτες έπεσαν κάτω από τα γέλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα