Το «καλύτερο παιδί του Χόλιγουντ» ο Τομ Χανκς

15:45 9/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΤο «καλύτερο παιδί του Χόλιγουντ» ο Τομ ΧανκςΠέμπτη, Ιούνιος 9, 2016 - 15:44

Τον τίτλο του «καλύτερου παιδιού» στο Χόλιγουντ έχει καταφέρει να κατακτήσει ο Τομ Χανκς, χάρη στη διαφορετική φιλοσοφίας ζωής που ακολουθεί σε σχέση με τους εγωκεντρικούς συναδέλφους του.

Από μικρός έμαθε ότι κανένας ηθοποιός δεν είναι τόσο καλός, ώστε να είναι αναντικατάστατος, και σε μεγαλύτερη ηλικία, πως αν βρεις τη γυναίκα των ονείρων σου, φροντίζεις να μην τη χάσεις. «Δεν είμαι άπιστος. Τη γνώρισα και σκέφτηκα

ότι δεν θα είμαι ποτέ ξανά μόνος» είχε πει για την επί 28 χρόνια, ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον. Παράλληλα, έχει μιλήσει ανοιχτά για το πόσο βαθιά τον επηρέασε το διαζύγιο των γονιών του και έχει δακρύσει στον ραδιοφωνικό αέρα για τη μοναξιά που βίωσε ως παιδί, καθώς επίσης για τη μάχη που δίνει με τον διαβήτη αλλά και την περιπέτεια της συζύγου του με τον καρκίνο.

Αποζημίωσε ένα ζευγάρι

Στο Χόλιγουντ δεν υπάρχει επίσης άνθρωπος που να μην έχει να σου διηγηθεί ένα από τα περιστατικά που δείχνουν την ευγένεια και την ανθρωπιά που χαρακτηρίζουν τον Χανκς. Μια φορά αποζημίωσε ένα ζευγάρι που παραδέχτηκε ενώπιόν του ότι δεν του είχε αρέσει η ταινία «Larry Crowne», στη διάρκεια κουβέντας που έπιασαν σε βενζινάδικο, ενώ πριν από δύο χρόνια προσκάλεσε ταξιτζή από τη Νέα Υόρκη μαζί με τη σύζυγό του να δουν την παράστασή του στο Μπρόντγουεϊ, να τον επισκεφτούν και στα παρασκήνια, ενώ δεν δίστασε να βγάλει ακόμα και selfie μαζί του.

Επίσης, μια νταντά από το Χόλιγουντ έχει να το λέει πως ο Χανκς ήταν ο μόνος από τους διάσημους που επισκέφτηκε, ο οποίος όχι μόνο μπήκε στον κόπο να της συστηθεί πριν ρωτήσει
το όνομά της, αλλά θυμόταν και πώς την έλεγαν όταν την ξαναείδε.

Keywords
Τυχαία Θέματα