Βόλτα για έναν τυχερό fan με οδηγό τον «Μπάτμαν»!

17:44 3/3/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΒόλτα για έναν τυχερό fan με οδηγό τον «Μπάτμαν»! Πέμπτη, Μάρτιος 3, 2016 - 17:39

Ο Μπεν Αφλεκ έκανε έκπληξη σε τουρίστες που θαύμαζαν το Batmobil σε στούντιο του Λος Αντζελες

Είναι το όχημα που ονειρεύονται να οδηγήσουν όλοι οι φαν του Batman. Φανταστείτε, λοιπόν, την έκπληξη ενός γκρουπ τουριστών, όταν στη διάρκεια της ξενάγησής τους στο στούντιο παραγωγής

της Warner Bros στο Λος Αντζελες είχαν την ευκαιρία να γίνουν συνοδηγοί του ανθρώπου «νυχτερίδα» και να κάνουν μια βόλτα με το Batmobil.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα χάρη στον Μπεν Αφλεκ, ο οποίος υποδύεται τον Batman στην πολυαναμενόμενη ταινία «Batman vs Superman: Dawn of Justice», και στη συνεργασία του με τη φιλανθρωπική οργάνωση Omaze.



Ο 43χρονος σταρ ήταν κρυμμένος μέσα στο φουτουριστικό όχημα του Batman, σε ένα από τα πολλά πλατό του στούντιο, όταν μπήκε σε αυτό το γκρουπ των τουριστών. Ευκαιρίας δοθείσης, ο ξεναγός ρώτησε τότε το γκρουπ των τουριστών ποιος πιστεύει ότι θα είναι ο νικητής της κινηματογραφικής αναμέτρησης, με την πλειονότητα να φωνάζει «ο Superman». Στο άκουσμα του «αντιπάλου» του, ο Αφλεκ άνοιξε την οροφή του οχήματος και με αυστηρό ύφος ρώτησε «ποιος είπε ο Superman;», κάνοντας τους φαν να ξεσπάσουν σε γέλια, μη πιστεύοντας στα μάτια τους.

Η έκπληξη ήταν μάλιστα τόσο μεγάλη για κάποιους, ώστε μια κυρία ρώτησε τον διάσημο πρωταγωνιστή αν είναι στα αλήθεια ο Μπεν Αφλεκ, ο οποίος τη διαβεβαίωσε ότι ήταν πράγματι αυτός. Εν συνεχεία, ο ηθοποιός έβγαλε το εντυπωσιακό όχημα μια βόλτα στους εξωτερικούς χώρους των στούντιο, εκπλήσσοντας τους φαν του ακόμα μία φορά στη διάρκεια της ξενάγησής τους. «Πώς πάει η ξενάγηση;» τους ρώτησε. «Ηθελα απλά να δω αν θέλει κανείς σας να πάει μια βόλτα με το Batmobil» πρόσθεσε και αυτομάτως είδε όλα τα χέρια να σηκώνονται. Ο τυχερός ήταν, ωστόσο, μόνον ένας.



Το event διοργανώθηκε σε συνεργασία με τη φιλανθρωπική οργάνωση Omaze, η οποία βάζει σε κλήρωση όσους κάνουν δωρεά χρημάτων για την Πρωτοβουλία του Ανατολικού Κονγκό και διάφορα άλλα πρότζεκτ που στηρίζει, για να κερδίσουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ένα από τα μέλη του καστ.

Η ταινία, με τον Μπεν Αφλεκ και τον Χένρι Κάβιλ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 24 Μαρτίου. Προσφάτως, ο Αφλεκ αστειεύτηκε λέγοντας ότι ο Κρίστιαν Μπέιλ, που υποδυόταν τον Batman στις προηγούμενες ταινίες, του έδωσε μια πολύ χρήσιμη συμβουλή: να φροντίσει να έχει φερμουάρ η στολή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα