«Βλέπουν» εμπλοκή υπαλλήλου στον φόνο των ομογενών

18:22 5/6/2015 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣ«Βλέπουν» εμπλοκή υπαλλήλου στον φόνο των ομογενώνΠαρασκευή, Ιούνιος 5, 2015 - 18:17

Σε υπάλληλο του ομογενούς επιχειρηματία Σάββα Σαββόπουλου φαίνεται ότι στρέφεται η προσοχή της αστυνομίας της Ουάσινγκτον, που συνεχίζει να διερευνά το αιματοκύλισμα στην οικία της οικογένειας. Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται τώρα ο 28χρονος Τζόρνταν Γουάλας, ο οποίος είχε προσληφθεί ως οδηγός από τον επιχειρηματία λίγους μήνες πριν από τη δολοφονία του και είναι ο άνθρωπος που παρέδωσε τα λύτρα, ύψους 35.200 ευρώ, στο σπίτι. Η αλλαγή της κατάθεσής του κίνησε τις υποψίες της αστυνομίας, η οποία ζήτησε

άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Washington Post», διαπίστωσε ότι ο νεαρός είχε στείλει φωτογραφία των λύτρων που μετέφερε στους απαγωγείς σε μια γυναίκα, πιθανότατα σύντροφό του.

Εκείνη εν συνεχεία του απαντά «αναρωτιέμαι πόσα να είναι» και ο Γουάλας την ενημερώνει για το ποσό. Στο κινητό του βρέθηκε επίσης και SMS προς τον Σαββόπουλο που έλεγε «πήρα το μήνυμά σου. Θα σου τηλεφωνήσω μόλις λάβω το πακέτο», αναφερόμενος προφανώς στα λύτρα. Ο 28χρονος ωστόσο έδωσε δύο εκδοχές στις Αρχές, με μικροδιαφορές σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο έλαβε και παρέδωσε την τσάντα με τα χρήματα στην οικία. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του, ούτε του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Εξάλλου, αποτύπωμα παπουτσιού που βρέθηκε στην πόρτα της οικίας δείχνει βίαιη εισβολή των απαγωγέων σε αυτήν.

Keywords
Τυχαία Θέματα