Συγκίνηση για το νέο βιβλίο του Κρομμύδα

17:33 5/6/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΣυγκίνηση για το νέο βιβλίο του ΚρομμύδαΠαρασκευή, Ιούνιος 5, 2015 - 17:28

Δεν θα τη λησμονήσει ποτέ ο Κώστας Κρομμύδας τη μαθήτριά του Βιβή, που έφυγε από τη ζωή. Γι' αυτό της αφιέρωσε το καινούργιο βιβλίο του που παρουσιάστηκε προχθές το βράδυ σε μια όμορφη εκδήλωση σε κεντρικό βιβλιοπωλείο της Αθήνας.

Μιλώντας για το «Μη με λησμόνει», όπως τιτλοφορείται το μυθιστόρημά του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και

βασίζεται σε αληθινά περιστατικά, ο ηθοποιός, συγγραφέας και δάσκαλος υποκριτικής συγκίνησε τα πλήθη με αφορμή την αφιέρωσή του στο νέο κορίτσι που χάθηκε πρόωρα.

«Μέσα στο βιβλίο θα ανακαλύψετε και τον χαρακτήρα που εμπνεύστηκε από τη Βιβή. Οταν την είχα δει στο νοσοκομείο και της είχα πάει να διαβάσει το πρώτο κεφάλαιο μου είχε πει: "Με αυτά που κάνεις, αν μου φέρνεις κεφάλαιο κεφάλαιο να διαβάζω, θα με κρατήσεις στη ζωή". Αυτή είναι μια φράση που δεν θα ξεχάσω ποτέ, είναι σημάδι για εμένα. Τη Βιβή τη χάσαμε, αλλά άφησε πίσω τη ζωντάνια και την επιθυμία να ζήσει όσο περισσότερο μπορεί» δήλωσε από καρδιάς ο Κ. Κρομμύδας, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκδήλωση συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρίνα Γιώτη.

Για τις ανάγκες της παρουσίασης του «Μη με λησμόνει» βρέθηκαν πάλι στο ίδιο πάνελ τέσσερα χρόνια μετά το «X-Factor» η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γιώργος Θεοφάνους, οι οποίοι προλόγισαν το βιβλίο μαζί με τους Αντώνη Κοκολάκη, Τίνα Μεσσαροπούλου, Βίκυ Χαντζή και Δανάη Μπεζαντάκου. Η Ζέτα Δούκα, τέλος, διάβασε αποσπάσματα από το μυθιστόρημα και η Ζωή Παπαδοπούλου ανέλαβε το τραγουδιστικό μέρος της βραδιάς, ερμηνεύοντας ένα κομμάτι που γράφτηκε ειδικά για το «Μη με λησμόνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα