Ταξιτζής διακινούσε ναρκωτικά σε πελάτες στην Αττική

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤαξιτζής διακινούσε ναρκωτικά σε πελάτες στην ΑττικήΤετάρτη, Σεπτέμβριος 25, 2019 - 17:27

❱❱ Το ταξί του το χρησιμοποιούσε ως «καμουφλάζ», ώστε να περνά απαρατήρητος όταν διακινούσε κοκαΐνη, MDMA και χασίς σε πελάτες του σε όλη την Αττική, ένας επαγγελματίας οδηγός!

Όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών, ο 50χρονος ταξιτζής ήταν μέλος σπείρας με εγκέφαλο έναν 43χρονο Ελληνα, ο οποίος έδινε εντολές τόσο στον ίδιο όσο και σε δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 36 και 40 ετών, που φέρεται

ότι ήταν επιφορτισμένοι με την αποθήκευση, την απόκρυψη και τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως αρχηγός ήταν εκείνος που προμηθευόταν και στη συνέχεια νόθευε τις ποσότητες των ουσιών, ενώ παράλληλα συντόνιζε τις πωλήσεις, δίνοντας οδηγίες στους υπολοίπους.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του κυκλώματος ύστερα από πληροφορίες που δέχθηκαν και έπειτα από στενή παρακολούθηση των τεσσάρων εμπλεκομένων.

Κατά τις έρευνες που έγιναν σε σπίτια, αποθήκες και οχήματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 19 κιλών και 306 γραμμαρίων, 540 γραμμάρια κοκαΐνη και 1,7 γραμμάριο της ναρκωτικής ουσίας MDMA.

Μάλιστα, τα μέλη της σπείρας ήταν οπλισμένα με δύο πιστόλια -το ένα ρέπλικα-, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν ακόμα φυσίγγια, τέσσερις ζυγαριές ακριβείας, εννέα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 4.140 ευρώ, που προερχόταν από τη διακίνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα